Det lixom spritter i bena på'na!


Då var det fredag- igen! De går så vansinningt snabbt veckorna... på tok för snabbt! Vi har haft besök jag o Malva här idag av en fd kollega till mig o hennes lilla son som bara är ett par månader äldre än Malva, så dom har lekt bredvid varandra o vi mammor kunde fika lite adventsfika och snacka lite skit, mysigt:)

Danne jobbar till 21 idag så jag och mitt lilla hjärta har haft fredagsmys här själva ikväll. Så tända ljus, pannkakor med blåbär från i somras, Peter Jöbacks julskiva och mjölk i våra glas- det är grejer det;) Sen lekte vi med en ballong och busade i soffan:) Hon har så otroligt mycket energi just nu! Den här veckan har vart omöjlig att få henne i säng före 22, hon är alldeles hög kvällstid (och på morgonen får man väcka henne så att hon ska vakna innan 10)! Rosor på kinderna och bus i blicken kastar hon sig runt i soffan, bär på de största kuddarna hon kan hitta för att kasta dom på golvet o sen själv slänga sig på dom, ställa sig på alla fyra med rumpan upp i luften, tar grejer och springer iväg för att vi ska jaga henne, dansar så fort det är lite musik på TV:n- alldeles galen men otroligt charmig♥ Det märks på hela henne att hon älskar att kunna gå runt själv! Rätt som det är kan hon försvinna till något annat rum för att komma tillbaka med nån djurbok, trycker upp den i ansiktet på oss och sätter sig sen i knät. Då är det lässtund med djurläten som innehåll! Hon är cool, underbar och bara såå kärleksfull våran lilla unge!!! Vad vore livet utan henne;)




och för kännedom, klockan är nu 23.04 och hon är fortfarande uppe och röjer runt...tog sig en nap runt 20-tiden men vaknade sen och vägrade somna om!!! efter en fight så vann hon....som vanligt just nu.... men jaja, så kan det va... ha en trevlig fortsatt kväll!!!