Tjuvkika in i Vickans mage:)

Kan man vara stolt över sitt lilla hjärtas immunförsvar?? Det är jag iallafall;) Snoret har attackerat henne två gånger den här månaden, men efter bara drygt ett dygn så är det borta! Amazzzing:) Så nu är våran lilla tjej på g igen!
Hon har börjat att "kinesprata" ganska mycket nu, har nämligen varit ett väldigt tyst barn innan, men nu så går hon runt o tjatar och sitter med en bok eller tidning och låtsas att läsa;) och på nätterna när hon vaknar...ja, hon gör det fortfarande... så kryper hon upp på min mage och gosar in sig först, sedan hörs det ett litet: Paapa? och ett :Ja, vad är det Malva? Paapa? och sedan följer det en lång fundering på hennes alldeles egna kinesspråk;) Och jag hör att inte ens hennes pappa som i vanliga fall kan vända bort sitt huvud och bli lite irriterad på störd sömn, kan låta bli att älska denna lilla varelsen ännu mer♥

Jag har fixat en säng nu till henne...igen...så får vi se den här gången om hon nånsin kommer att sova i den;) Men i vilket fall som helst var det kul att få fixa till den annars ljusblåa utdragssängen, som både mamma, jag och några kusiner haft! Nu står den där iallafall  under sänghimlen i lillstrumpans rum, alldeles nymålad med vit ram och grönrandiga spjälor längs huvud- och fotändan:) Och igår började vi att viga in den liggandes på den stora tjeckokudden under täcket med både nalle, gosfilt och välling och en mysig godnattskiva på. Plus att jag minsann fick krypa ihop så gott det gick med benen dinglandes utanför för att hon skulle stanna kvar;) Och det gjorde hon ju, tills vällingen var slut och hon inte ville stanna kvar där...så hon somnade som vanligt i the masterbed. Älskad och trygg:)

På fredag ska vi till Linköping och sova på hotell tillsammans med bästaste familjen Lindelöw:) Vi ska nämligen tjuvkika lite på deras bubbla som dom har i magen i 3D! Tredje gången nu som vi är med om nåt sånt här spännande!! Första gången var det deras lilla Lovis som vi fick kika in genom magen på...ett år senare var det dax för oss att få titta på vårt egna lilla underverk och nu då så är det lillasyskon på g till lilla L:) Ska bli såå spännande!!! Det är verkligen en fantastisk upplevelse att få kika in genom magen och få se hur den lilla ligger och tuttar på tummen, sträcker på sig, gosar runt, man knuffar på magen och ser att man får respons i att den flyttar sig så att man får se det lilla ansiktet- som faktiskt är sig väldigt likt när det kommer ut!! vilken underbar teknikvärld vi lever i:) Sen får man hem en film på sin lilla bebis där i magen! Allt det här gjorde att iallafall jag slutade att drömma mardrömmar och kunde släppa all oro att allt inte stod rätt till därinne. Läkaren gör en full kontroll och man får se att det faktiskt finns en alldeles ljuvlig och fantastisk litet underverk där inne i ens mage:)

Så om ni är nyfikna på er egen lilla krabat så gå in på www.crocus.nu ! absolut värt varenda öre:)

 
Malva vecka 22+2
#1 - - Vickan:

Åh, jag längtar så jag spricker!!!! <3 <3



Klart man kan vara stolt över deras imunförsvar, man kan vara stolt över allt!!!!