Nya rutiner i bubblan

                     
        

Nu känns det som att det är dax för nya rutiner igen! Malva har haft väldigt svårt att koppla av och somna på dagtid, sov allt som oftast bara en halvtimma innan hon vaknade till- ända till december... så därför har jag behövt vara där för att få henne att somna om snabbt igen! Så hur hennes middagslur har sett ut har växlats en aning...Första halvåret låg hon vid mitt bröst och sov, slutet på våren fick jag gå runt i två timmar för att hon skulle sova i vagnen, hela sommaren fick jag gå med henne i bärsjalen och hon fick somna på mig och ligga kvar, vaknar om man lägger ner henne! Sedan funkade det ett kort tag att hon somnade i mitt knä med välling, då fick jag snällt sitta med henne där i min famn- "egentid" har lixom inte funnits men däremot väldigt mycket Malvatid;)! Efter den korta tiden var det dax för "sova i bilen perioden", då fick jag ut och köra en sväng för att hon skulle somna, och det var första gången jag kunde äta en lunch eller läsa tidningen ifred! Sedan var det dax för  "sova i vagnen perioden", fungerat jättebra från december fram till nu då fåglarna börjar kvittra och hundarna kom ut... Alltså kände jag nu att det var dax att ta tag i det här med att sova i sin egen säng som nu står där i hennes rum! Hon somnade ju fint där igårkväll, och sov en halvtimma i den;) Så samma rutin nu på dagen; nattskivan på och välling, nalle o snuttefilt och klappa på pannan. Och vips sov hon! Bara det att hon behöver sova vidare en bra stund med för att orka med till kvällen. Men det är bara att hålla tummarna för att det funkar eller att det åtminstine bara är ett par dagar som hon får vara trött på eftermiddagarna!

         

Linköpingresan blev helt ok...slutade lite abrupt bara på fredagkvällen strax innan Let´s dance då jag fick köra iväg familjen L in på deras rum då jag låg och hulkade över toalettstolen:(  Har inte haft turen på min sida det här året när det gäller resor! Men innan det blev så hade vi det väldigt trevligt! Började ju med att vi fick se på deras fina lilla bebis i magen, den låg där med armarna bakom huvudet precis som lilla L gör när hon sover;) Sträckte på benen och grejade med munnen:) Fantastiskt! Sedan bar det av till hotellet en snabbis för att dumpa packningen, därefter ut på stan för att äta lite mat, handla lite mat till kvällen och sedan till relaxen! Jag och Vickan började med bastun medan papporna hade döttrarna i den 30 gradiga poolen:) Supermysigt var det! Men det var efter det som jag började må väldigt illa och fick ont i huvudet, men trodde att det berodde på att jag GI:at en vecka och tömt kroppen på alla kolhydrater, men tji fick jag...Så allt var framdukat och klockan slog åtta- bara att dela upp maten och splittras:( Men sedan blev det inte så mycket mer av sjukdomen, så vi träffades och käkade hotellfrukost ihop iallfall! Och som jag hade längtat efter den frukosten hela veckan utan bröd och yoghurt;) Vi skulle egentligen åkt vidare till Norrköping allihopa till ett par vänner men jag stannade på hotellrummet med Malva, kändes dumt att åka till dom med mina baciller! Danne åkte till N-köping för att köpa golfklubbor och familjen L åkte dit och hälsade på familjen A som planerat. Så återigen. Man kan fasiken inte planera någonting:(
Nu är det bara att hålla tummarna för att Vi är friska nästa helg då jag och Danne ska på Ålandskryssning och Malva ska va hos sin mormor och morfar och mysa:)