"Barför tar inte doktorn en kniv och skär ut den???!!!"

Alles gut:) Bebisen mådde prima. En helvild liten krabat som inte låg stilla en sekund! Vänd mot ryggen låg den med plus att den gärna hade händerna framför ansiktet, så det tog ett tag innan vi fick se hur det lilla pyret såg ut;) Men alldeles fantastiskt fin och busig var den♥ När Malva fick se den frågade hon "barför tar inte doktorn en kniv och skär ut den???!!!" när doktor Selbing körde med ultraljudet mot magen- kan bli farligt det här...:) Var en sväng på IKEA efter där hon fick en docka av mormor som ett subtitut för lillasyskonet, hon är så varsam, klappar, ammar och pysslar om den lilla krabaten. Det kommer bli långa tre månader för henne att vänta. Och för oss också!!!

Fick reda på att min livmoder är lite delad, så det är visst viktigt att läkarna vet om det när mini är född så att dom håller koll på att allt är med ut. Annars måste jag sövas för att plocka ut resterna för att förhindra en störtblödning några veckor efter förlossningen! Men som sagt var allt bra med bebisen, hjärna, hjärta, tillväxt, njurar, mage, gom och hals. Ja allt som man kan få se är det nu lugnt med:) Tänk vad tekniken går framåt! Jag är så fascinerad!!! 

Det kommer att komma förhoppningsvis en film men helt säkert en bild på våran lilla mini inom kort. Men just nu är jag så urbota trött så det blir till att njuta av bilderna och filmklippen bara vi först♥