Upptäckaren

Signe är verkligen en liten upptäckare:) Hon älskar att få se nya saker, hon gillar att ligga i sitt babygym (inte en hellång stund, men en stund!) och styr armarna mot leksakerna jag hängt upp, och om det kommer en ny grej så tror sjutton att det är den hon vill åt;)
                 

Hon vill vara med! Hon har aldrig gillat att ligga i famnen, inte efter hennes första vecka iallafall, hon vill sitta upp eller stå upp;) Så favoriten just nu är bumbon- den flyttas med överallt; på matbordet, i tv:soffan, i badkaret, på toaletten, ja helt enkelt där vi är och inte har händerna fria!
                 

Så, det som vi insåg nu då när hon vill stå upp väldigt mycket är ju att en gåstol vore ju bra att ha inom en snar framtid. Så efter en titt på blocket så hämtade Danne den igår när han åkte till jobbet så när vi kom upp imorse så fanns den där;) Och visst blev det en glad lillfia som nu fick stå upp "själv";)  
               

Det är verkligen en helt annan liten typ av tjej den här gången än vad storasyster var! Malva hon ville helst vara i våran famn HELA tiden, leksaker var inte riktigt hennes grej, hon ville mer upptäcka hur det lät när man drog naglarna mot det grova sofftyget, hon ville mer flyga i luften och storbusa men samtidigt ligga hud mot hud och gosa, äta långsamt och njuta mycket- en liten livsnjutande äventyrare! Signe hon vill sitta lite själv ibland och titta sig omkring- hon älskar att se på tv; och då är hon helt inne i det och sitter och skrattar med och pratar med barnfigurerna;) (bilder på detta kommer en annan dag!) Hon gillar att busa med- men inte på lika hög hastighet eller lika högt upp i luften! Men hon puttar som sjutton med sina små ben när hon ligger på mage- för hon vill fram till grejerna framför henne! Och som sagt vänder och vrider, knuffar och puttar på grejer- en upptäckare som tankar närhet hela nätterna♥

Spännande att vara förälder! Man tror att man får ett likadant barn som det man har innan, man har ju inget annat att jämföra med - Same same, but different kan man nog säga;) Och tänk att man älskar dom lika mycket ♥ Tokmycket;)