Astrid Lindgrens värld

Igen. Vi var ju där i början på sommaren, bodde i stuga några nätter och var på Astrid Lindgrens Värld. Men bara några dagar efter att vi kom hem fick vi ett brev från våran bank "att först till kvarn" bjöds på inträde till ALV, så självklart gjorde vi ett försök- och lyckades! Våra vänner som vi var där med sist fick även dom en gratisdag hos Pippi, Ronja, Emil, Madicken och hela gänget! Så nu har vi varit där två gånger den här sommaren;) Och den här gången var nog Malva ännu mera taggad- nu visste hon ju precis vad det handlade om! Så på morgonen åkte Pippi kläderna på- och även sylvestern då det regnade- för det har ju Pippi när det regnar! Hon gick här hemma och snackade i Pippitermer såsom "Tack försten!" och sådant där Astrid Lindgrenaktikt.
 
 
Men på vägen dit så blev hon så åksjuk så hon kräktes ner hela outfiten... Tårarna fick torkas och nya vanliga kläder fick det bytas om till- stackaren!!! Hon får oftast "bara" ont i magen (hon har kräkts några gånger, men det är ganska längesedan) när hon sitter bakåtvänt, men vi har inte riktigt velat vända stolen då det ju rekommenderas att sitta så länge som möjligt bakåtvänt. Men nu har vi nått "så länge som möjligt" så i veckan blir det en ny framåtvänd stol!
 
Men höjdpunkten blev Ronjateatern som inte hade dragit igång sist vi var där! Så duktiga och så mycket effekter som gjorde det hela så mycket mer inlevelsefullt! Men även att få prata en stund med Prussiluskan, Kling & Klang, Madicken, Lisabet, Abbe och hans pappa, Emil, Lina och Alfred är ju höjdpunkter i en snart fyraårings liv:)
 
En härlig dag helt enkelt som slutade med att små pyjamasklädda barn packades in i bilarna efter lite köttbullar i magen, och somnade gott i sina stolar på väg hem efter en händelserik dag tillsammans med sina idoler:)