ett stycke charmig sjumånaders har vi här

 
Signe är en väldigt glad och busig liten bebis som skrattar högt och diggar med till musik, samtidigt som hon febrilt spelar med maraccasen som i princip bor i hennes hand:) Hon blir glad när pappa kommer hem från jobbet, då vill hon busa och gosa med honom! Hon blir arg när Malva kommer fram för att lyfta upp henne- för att ryckas sådär prompt från sin upptäcktsfärd är inget kul alls... Men annars blir hon galet glad när Malva leker med henne- barn i stort blir hon väldigt lycklig av- så när syrran väl har lite tid över för lillasyrran så är lyckan gjord:)
 
Signe har det sydländska hetsiga humöret;) Hon hetsar upp sig väldigt snabbt när någonting inte går i hennes väg, men glömmer det ganska snabbt när man distraherar henne med något annat! Att åka bil går bättre och bättre- ibland somnar hon där vilket ju är en bra genväg när någonting är lite tråkigt;) Vagnen går lite sisådär- funkar fint en stund- om man får stå upp...
 
För oj vad hon är tidig motoriskt! Här kryps det världsvant runt i hela huset, hon klättrar upp på pallar för att nå saker och ting bättre, hon ställer sig själv upp till att stå utan stöd, hon går längs soffkanten och stapplar fram med sin gåstol, hon vinkar och säger "häjj", hon älskar att gunga lampan och ballonger med helium i som hon kan dra ner till lagom nivå.
 
Hon äter det mesta utan att blinka, biter i majskroken, dricker välling ur flaska och ammas två, tre gånger/dag. Hon kan inte sitta med vid matbordet utan att få något att äta- då blir hon arg;) Så hon smakade till och med på oliver (självklart små bitar) en dag, vilket hon gillade;) Hon somnar i sin säng varje kväll runt åtta, men vaknar till runt 23 då vi flyttar över henne till oss, vi har varannannattsystem här då hon kan böka lite under nattens gång, oftast är hon vaken någon timma mellan 03-06. Om hon har haft vakentimma mellan 5-6 så brukar hon sova till 07.45, annars är det god morgon vid halv sju! Äter en välling varje natt mellan 23-03. Sover oftast 2,5 timma under dagen, antingen i tre vändor, någon gång lyckas vi få det till två pass.
 
Hon har i en månads tid nu utvecklat en "nypteknik" som är mindre skön om man säger så;) Dom små händerna nypsas väldigt ofta (för att koppla av) med en styrka så att det emellanåt kan göra riktigt ont! Men när hon inte nypsas så klappar hon väldigt försiktigt på våra armar, då kryper hon ihop och gosar intill kroppen♥
 
Hon har även blivit ett riktigt nappbarn- äntligen och underbart:)
 
Hon är verkligen en helgo´ bebis våran älskade lilla Signe♥
 
 
 
Elitet busfrö till Signeliten som charmar oss dagligen!
#1 - - Mamma till 4:

Duktiga tösabit!
Och söt som socker:)!