På grund av dålig uppdatering på bloggen...

 ...bjussar jag på veckans instagrambilder!
 
Måndag
Inte mycket instagrammande då jag var galet trött och i galet behov av närhet av min lilla familj efter en helg utan dom, men en kvällsbusig Signeliten bidde det minsann ändå! Charmknutten!!!
 
Tisdag
På förmiddagen var det dags för mammaträff och Signe upplevdes helt plötsligt ganska så stor i jämförelse med tre veckor gamla V...
 
Ja, efter en lugn stund hemma efter playdaten så var det ju dags att cykla då´rå... men det har ni ju läst om...
 
På kvällen gjorde vi lite kvällmys, ungarna och jag!
 
Onsdag
Men redan på onsdagmorgonen hade vi en glad lite primadonna igen, med botoxade läppar!!!
 
Signe hon upptäcker att skafferiet står öppet på eftermiddagen så hon passar på att hetsäta tjeckiska kakor. Mums!
 
Och mamma hinner inte ens instagramma tokighet nr 1 förrens tokighet nr 2 är i görningen- klättrar in i skafferiet för att hitta mer godsaker!
 
Två trötta barn på kvällen och en ensam mamma som försöker göra det mysigt. Pixiböcker is da shit!!
 
På kvällen kommer mamman på att en viktig må-bra-detalj är bortglömd i hennes liv! Spikmattan kommer alltså fram alla kvällar numera!
 
Torsdag
Malva har en moster-gen i sig; att forma mat till lek. Här har hon skrivit Malva med spaghettin och fixar även till en liten mustasch för att göra måltiden roligare (OBS! Vi står egentligen inte vid spisen och äter, och inte heller äter vi direkt från kastrullerna)
 
Dagen har gått i ett, dags för lite bokläsning innan nattningen!
 
När Malva somnat i sin säng och Signe somnat på mamman slänger den sistnämnde ut en liten status på facebook och får bara några minuter senare ett svar...
 
Så kanelbullens dag avslutar jag tillsammans med Signe, som ju självklart vaknade när mamman försökte smita ifrån henne för att hämta bullar i brevlådan:) Men ett mysigt litet sällskap, tända ljus och ett glas mjölk tillsammans med kanelbullen, avslutade helt klart torsdagen på ett toppensätt!!
 
Fredag 
På fredagmorgonen så fick minsann Signe städa upp under sin stol själv!
 
Innan hon började att röja ur alla burkar ur det ena skåpet och alla tidningar från tidningskassen... Hon fick även besök av spöket laban som var på upptåg!
 
Nä, där fick vi nog och tog ut våra små huliganer på lite äventyr!
 
På kvällen sedan blev det hinderbana och bus med lillasyster, innan denne stolt visade upp att hon kunde gå själv!
 
Lördag
På lördagen hade mamman fullt upp med att motionera och fara på bytesdag för att fynda diverse grejer till barnen så då instagrammades det först på lördagkvällen när vi gick hem från lite fika hos mormor och morfar, Signe som hade feber somnade i vagnen medan Malva hon var i cyklartagen igen! Kvällen avslutades med Frank Wagner!
 
Söndag fick ett eget blogginlägg!