festplanering och stadsbesök

Stackars januaribarn, helt plötsligt är dom där födelsedagarna där efter jul- och nyårshelgerna. Man tänker liksom inte på det... Vi döper inte våra barn då det helt plötsligt kändes fel när vi väl blev föräldrar, innan dom kom var det en självklarhet men sedan var det som att allt blev så äkta och då kändes det inte rätt att lovorda en gud jag inte tror på och tacka honom för våra fina barn som finns tack vare oss! Och under Malvas första år var vi så galet trötta så att planera en namngivningsfest under bebistiden fanns det inte någon ork till så istället ordnade vi våra egna traditioner- att fira ettårsdagen riktigt rejält i samband med en namngivningceremoni.  
 
Och nu är det alltså lillasysters tur! Så nu har vi tre veckor på oss att fixa allt- inbjudningskorten måste göras och delas ut, och innan det måste vi hitta en lokal att hålla hus i! Jag tog för givet att vi kunde hyra ett ställe ganska nära oss men den var visst upptagen just den helgen av alla!
 
Fast mest klokt vore det att skjuta på hela balunsen...
 
 
Men idag blev det en tur till Jönköping,  käkat indiskt och handlat lite presenter till Danne som fyller på fredag. Signe är inte den lättaste att ha med i affärer just nu, vägrar att sitta i vagnen och river ner allt i sin väg, skriker argtjut och är mest frustrerad över allt hon inte får göra. Så nu pausar vi nog stadsbesök i den mån det går för henne minsann;)