sena middagar, schysst påskhare och kusinhäng

Vilka fina dagar vi haft. Påskharen har delat ut ägg i mängder, sådär så att lördagsgodiset är ordnat lång tid framöver. Och att Malva missat den skuttande lilla vännen varje gång är ju bara så oturligt... Vi har även haft sena middagar med vänner och vin, både på långfredagen och påskafton. Och däremellan fick vi in äggletardagen med grill i en supemysig glänta med en liten sjö tillsammans med Dannes familj. 
 
Denna sjö, snacka om att den leder till lek för alla åldrar!
 
Det där att leta ägg, man undrar ju vilka som tycker att det är roligast?
 
men barnen fick med. Som tur var...
 
Våra barn är ju inte dom som är dom, så att läggas när man har påskfest är inget dom gärna gör så Signe hon höll i ända till halv tolv båda kvällarna, Malva hon sov hos mormor och morfar första kvällen då hon var så trött men igår hängde hon med i; tillsammana men en ny liten vän (och helt plötsligt känns den där skolstarten bara kul igen!)
Att föräldrahemmet hos våra kompisar har ett stall förgyllde tillvaron ännu mer. Detta är ju drömmen för Malva... och även lillasyster har pratat om hästar hela dagen idag. Tji fick jag ännu en gång. Prinsessor och hästar. Inga pojkflickor som sin mor här inte...
 
Och så ännu mer Bullerbyidyll sådär när storbarnen spelar spel på golvet i de vackra rummen!
 
Vi har verkligen haft ett toppenlov med Göteborgsdagar hos syster yster och roliga dagar med fina vänner så nu känns det skönt att morgondagen är helt oplanerad, tur alltså att vi har en dag till att ta igen oss på innan vardagen drar igång igen!