the wedding, part 1

 
Det blev så bra! Jag har fortfarande inga bilder från bröllopet då jag knappt knäppte några förutom någon mobilkamerabild, men jag kan ju visa några miljöbilder från när vi grejade iordning allt, så får proffsbilderna komma senare! 
 
Men stämningen. Fantastisk! Ett annorlunda bröllop, vårat eget,  inte som något annat -precis vad jag ville! Men ja, mer om det med dom riktiga bilderna!
 
 
 
 
I vigseldelen, där även minglet med champagne, snittar, öl/cider och diverse olika lekar som värdparen hade fixat ägde rum. I gången fram till vigseldelen stod det stubbar med vasar fulla av ängsblommor i, och så var det björkar längs väggarna.
 
Loungedelen med tillhörande låtsaskamin/värmefläkt. Trappan bakom var full med stora ljuslyktor och blomkrukor. 
 
Skottkärran fylldes med öl och Cider
 
Soffan där gästerna fotograferades.
Med tillhörande mustascher, hattar och glasögon att stajla sig med...
 
Istället för ris så fick gästerna blåsa såpbubblor på oss. Jag hade snurrat 90-100 hjärtan...
 
Skyltar för att hitta till rätt del, den skulle egentligen ha stått på gården där hela minglet skulle ägt rum men då det regnade fick vi ju flytta in allt.
 
Efter minglet öppnade vi de stora portarna in till den lite mindre och mysigare festlokalen som vi pimpat med smålampor, pompoms, vimplar, björkar och tyg.
 
Ljusstakar i mässing och vasar i glas eller kristall inköpta på loppisar under våren. Och så spetsduk över pappersduk. Sedan tillkom även festhäften som värdparen fixat med våra gästbeskrivningar och bordsplacering i, och deras låtar, intervjuer och små bilder i. Under festen hade vi två proffsiga toastmastrar som var som programledare på scenen. Att kunna släppa allt under bröllopsdagen till sex underbara vänner var toppen! 
 
Blommorna hade tjejerna och jag plockat dagen innan, mellan och under skurarna
 
Under festen
 
Barnbordet, bakom skymtar presentbordet med den gamla reseväskan och en tack-vimpel. Heliumballongerna hade Malva och Signe på vigseln!
 
I måndags städade vi ur allt; tre dagar pimp, en dag vigsel/bröllopsfest och så en dag städ.
 
Dagenefter-bild från honörsbordet, ramen och hjärtat som stod på vigselscenen flyttades med till middagen. Hade även hängt en "tvättlina" med kort på alla gäster mellan alla björkar på ena väggen. En flaska rött en flaska vitt och så en limevatten och en hallonvatten på varje bord fanns det som fylldes på kontinuerligt av våra två servitriser. Dom skötte även påfyllning av buffébordet, disk och framplockning av tårtbuffén och fikat. Kanonduktiga!
 
Fortsättning följer...
#1 - - Helena:

Å vad fint ni gjort, vilket jobb ni fixat med, fantastiskt!!! Förstår att ni hade ett underbart bröllop! Grattis till er! Vi ska ha en sommarfest/ trädgårds/bröllopsfest i augusti hemma hos oss. Vi gifte oss tidigare i år. Är på jakt efter bord och stolar. Var har ni hyrt era till bröllopet? Kram Helena

Svar: Tack så mycket! Vi tog alla gamla köksbord som fanns där, helt omaka o olika var dom, men det blev bra i slutändan;) kan du inte låna matsalsbord över en helg? Brukar gå att fälla ihop tänker jag?!
Josefine