första lediga dagen spenderades i ullared

Att vakna upp med den här lilla solstrålen bredvid mig är ju lycka. Hon som ler i samma ögonblick hon slår upp sina blå, hon som checkar läget på en gång om vilka som är lediga och blir lycklig när jag berättar att alla är hemma tillsammans!
 
Efter en alldeles fullspäckad majmånad så har vi nu fyra lediga dagar tillsammans, tur i oturen då Danne skulle ha jobbat alla mina lediga dagar, precis som vi haft oturen med hela terminen. Men nu har en inflammerad tå gett oss lite ledighet tillsammans!
 
Igår var vi i Ullared jag och min blivande, barnen var hos min mamma och senare även pappa när han kom hem från jobbet, så att vi kunde shoppa ifred! Förutom tallrikar och bestick till bröllopsfesten så handlade vi diverse grejer till samma fest (men har en hel del pyssel kvar då bröllopet fått stå åt sidan i några veckor), men hittade även lite fina grejer till altanen, eget inlägg kommer om hur det blev när det är färdigt där! 
 
Men bröllopsfesten, från början tänkte jag en massa rislampor och pompoms, rislamporna har jag gett upp då min tanke om 60 st blev lite för dyrt helt enkelt. Men pompomsen ordnade sig av sig självt, okej då jag kanske la upp det med ett brinnande hjärta för att få dom dit jag ville då jag hade hand om skolavslutningsgruppen på elevens val. Det handlade om utsmyckning så jag hade tänkt vimplar och dessa stora bollar, vimplarna hade dom nappat på om dom fick sy, men enligt syfröken så var det bara ett stort kaos att sy vimplar så varianten i papper var inte så lockande tyckte 11-åringarna, men pompoms, oj vad det veks silkespapper! Så dom har jag tänkt att låna helt enkelt när skolavslutningen är över och så får vi hoppas att det inte kommer att regna så att dom går sönder då vi ska vara utomhus iår... 
 
Att jag har åkt på första förkylningen för iår försöker jag att förtränga,  men både hals och huvud gör sig påminda lite för mycket tyvärr, jag hoppas att lite lugn och ro får det att vända snabbt?! 
 
Men nu, först väcka Malva och sedan äta frukost hela familjen!