Köra båten själv och orättvisa.

Åh, sommar! Värme, bad och glass. Och utomhusliv. Jag fick ett litet spel här hemma innan värmen kom; sjuka barn, häng i soffan, städa toaletter, köksgöra och tvätt. Roligare semester kunde man ju ha. Danne grejade utomhus vilket jag tyckte var orättvist... Haha, ja så kan man känna. Sedan kom värmen. Det blev frukost på altanen och bad i poolen, hög musik, läsa bok och njuta. Båtturer och bad i sjön, grill till kvällsmat och allt kändes bra igen!
 
 
Signe körde båten idag och trodde på fullaste allvar att det var hon som körde helt själv. Så stolt, så stolt den lilla treåringen var. Ögonen tindrade och ryggen var rak! Så tycker hon att livet är orättvist med. För varför kan Malva simma utan armpuffar men inte hon? 
 
Ja, tänk att det finns orättvisor i alla åldrar. På lördag ska jag och Danne på 40 - årsfest och tjejerna ska för första gången sova över båda två hos familjen L. Som dom längtat! Signe har frågat när denna natten är i säkert tre månader.... Nu håller vi bara tummarna för att Malvas astmahostma ska minska så att det blir som vi planerat... Annars får vi planera om, det blir man ju bra på ju mer åren går;)