Ombyte förnöjer.

Upp och ner berg- och dalbana. Från den ena sekunden till den andra. Tänk att livet med barn är så oplanerbart och okontrollerbart. I fredags kväll hade tjejerna en superspännande afton med mina föräldrar på Snövit - musikalen. Efter sådana fredagsnöjen blir det ju att man kommer hem sent och ännu senare kom dom ju i säng.
 
Två förväntansfulla tjejer med julklapps-biljetterna I högsta hugg❤
 
Malva kan nuförtiden, kanske möjligtvis ibland iallafall, skärpa till sig. Signe kan det inte. Många trött- tårar blev det, bök vid mat och tillslut en smäll i magen på sin kompis... Energin var nere på noll. Lillebror var förkyld och övertrött. Fyra barn sprang in och ut genom dörren. Dörren lämnades öppen mången gånger om och kall luft kylde ner huset. Pappan i familjen försökte sova efter sin jobbnatt. Mamman i familjen försökte att hålla borta trött-tårarna efter att under natten ha parerat matningar, snorsugningar och en väckt storasyster.
 
Planen att ta med barnen på kalas på lördagkvällen gjordes snabbt om, telefonerade till deras farmor och frågade om det var ok att lämna dom några timmar tidigare än vad tanken från början var. Godismys med farmor en sen eftermiddag dagen-efter kändes som ett bättre alternativ än kalas med en massa vuxna människor och få barn att leka med. Jag och Abbe for på kalas vi. Han runt i allas famnar, en glad liten prick som skrattade på. 
 
 
Söndagen kom...
 
...och tanken om promenad innan tjejerna kommer hem fick bytas mot kaffe och fika inomhus i solskenet med naken gladfis. Första gången jag fick vända om på grund av protesterande bebis. Men lika bra var nog det då jag egentligen är ganska så supertrött. Nu myser jag istället med sovande Abbe på magen och "mot mål 2016" skjuts än en gång upp lite till❤