Fyra månader gammal

 
 
 
Åh, denna gosiga lille kille är nu fyra månader. En sådan himla skön bebis, en som har fingrar som kladdiga små magneter. Kladdiga för att dom hela tiden är i munnen och magnetiska för att dom på något sätt råkar få med sig allting i hans närhet.
 
 
Abbe fortsätter med att äta var tredje timme dygnet runt, han har fått smaka på välling, banan, äpple, gröt och turkisk yoghurt. Men det är bara vällingen och den turkiska yoghurten som är godkänd av finsmakaren! Det är en nyfiken och skojfrisk liten bebis, en som älskar att titta på sina storasystrar, särskilt när dom hoppar och dansar, då sträcker han sin lilla kropp och tror att han gör samma som dom :) Liggdelen i vagnen är bortbytt till sittdelen då han vill se, han vill sitta upp och greja med sina leksaker istället för att ligga ner och titta...
 
Han förstår ordet PUSS, "får mamma en puss av Abbe?" då öppnar han munnen och kommer med sitt lilla ansikte så pussas vi för fullt och låter "mmmmm" tillsammans ♥ När Abbe är hungrig så låter han "nänänänä", när han vill komma upp så klagar han tills vi tar upp honom, om vi är långsamma så eldar han däremot upp sig och blir skrikarg! Han tycker inte om att sättas fast i bilbarnstolen, men har hittills gett upp när han märker att vi inte tar upp honom. Håller tummarna för att det fortsätter så.
 
 
Abbe är en pratglad bebis, en som testar rösten mycket, bubblar med spottet och sjunger lite grann, så himla härligt att lyssna på! Det nya rent sömnmässigt är väl att han är vaken många fler timmar och vill heller inte somna ifrån allt spännande. Men om han själv tycker att det är dags att sova så gosar han gärna in sig i sitt gos och tuttar på nappen, men det går alltså inte riktigt att bestämma det längre.
 
Abbe, en sådan självklar liten prick i familjen, en som vi alla är tokkära i, han som får världens bästa välkomnande varje morgon, han vaknar upp med ett leende på läpparna och ligger kvar nöjt i sängen och pratar med sig själv tills jag gjort klart tjejerna och han kommer upp och möts av kramar och glada hejarop! Tänk en sådan tur att vi har honom♥