Abbe åtta månader

"Mamamamamamam" ett ihopskrynklat missnöjt litet ansikte vill upp, upp till samma höjd som vi. Upptäcka, se världen från vårat perspektiv! För han vill va som vi, smaka samma mat, vara där vi är, hjälpa till att snickra och mäta, dricka från våra koppar, äta våra mackor och så vidare i en oändlighet.
 
- du ställer dig upp mot saker
- du går lite utmed möblerna
- du vinkar och klappar händerna 
- du säger ett kort "hejj" till oss
- ibland kommer det även ett papa!
- du klättrar över hinder med lätthet
- du klättrar in i diskmaskinen... som för övrigt är ett stort favorittillhåll!
- du gillar musik 
- din temperament har växt med din personlighet...
- fyra små tänder har kommit upp sedan i somras
- du gillar "give me five", tittut-lekar, och när syrrorna leker med dig. Men du är lite rädd för Signes " bärande" emellanåt. Du gillar att leka med babblarna-figurerna och att titta på deras musikvideos.. 
- du sover ett 2 -timmarspass på förmiddagen och ett lite kortare på eftermiddagen. Du somnar runt 20-21 tiden och tar morgon runt 6-7. Däremellan så äter du en gång och får vatten dom andra gångerna som du vaknar till. 
- du kryper emellanåt på fötterna och händerna med rumpan upp i luften- du är alltså påväg att resa dig upp 
- du äter välling, mat, macka och gröt blandat med turkisk yoghurt och kokosmjölk... rån är en storfavorit men du är inte alls förtjust i mosade frukter av olika karaktärer. Isåfall vill du äta på ett helt äpple eller banan eller liknande. Som vi. 
- du älskar att ha en penna, sopkvast, tandborste eller slev i dina händer när du kryper omkring. Avlånga ting är liksom din grej! 
- du gillar inte att klä på eller av dig. Att byta blöja är en konst i sig då du är som en ål som bara vrider och reser sig upp...
- du ÄLSKAR att bada och plaska! 
- du är mammig och har speparationsångest, precis som det "ska vara" när man är åtta månader 
- du skrattar när vi skrattar
- du är en riktig liten kram och pussbebis, ger många blöta pussar, lägger huvudet mot våra kroppar, kramas och myser med oss som bara den!
 
Våran älskade lilla bambam❣