solskuggor och godis

 
Fredagsbuketten står nu på köksbordet, likaså godisskålen. Reklamhögarna ligger bredvid och fönstrerna är som tur är ganska så regniga så att vi slipper se alla små handavtryck. Musiken har gått varm hela dagen vilket jag älskar när den gör! Det är alltså fredag igen.
 
Dagen har bjussat på lugnt hemmatempo- med helt nöjda barn. Vi har legat i solskuggor på golvet, sett på film och ätit korv och snabbmakaroner till lunch. Veckan har bjussat på både IKEA-besök och storhandling, mat på Pinchos och Bridget Jones baby med fina vänner och så har Signe börjat på dans med tio andra 4-5 åringar. Hon rörde inte en min där vi tillsammans studsade runt med de små barnen, men det var SÅÅÅ ROLIGT enligt henne så hon vill fortsätta! Och Bridget Jones, en sådan skrattfest, så himla härligt!
 
Abbes tand är äntligen igenom och han är dreggelfri och nöjd igen. Nu håller jag tummarna för att de återstående 17 inte ska ge honom sådana besvär. Han satte en äppelbit i halsen förra veckan, jag panikagerade genom att stoppa ner mitt finger i halsen för att fiska upp den, det fick jag men jag råkade även riva honom i halsen med en nagel så att det kom lite blod när jag tröstade honom (och mig själv då jag blev fruktansvärt rädd och darrig över hela situationen!), men jag tror att han har haft ont i halsen efter det då han helst inte ätit förens idag... Men Abbe, så himla rolig och skön liten bebis vi har att göra med, så jäkla go´!
 
Inatt är vi ett barn kort då Malva ville sova över hos mormor, sova länge och mysa i sängen. Deras grej liksom. Signe är nöjd bara vi köpte lite godis och så har hon har blivit lovad att sova där nästa helg! Men nu blir det kycklingenchilladas innan jag somnar tiiidigt ikväll!
 
 
#1 - - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Så härligt det låter :). Vill så gärna se Bridget Jones baby, men nu går det inte skulle inte fixa en biosalong just nu :/. Men snart hoppas jag :)

Svar: Det kommer, sådant där! För ett årsedan orkade jag inte ens tänka tanken på sociala aktiviteter. Det kommer😊
Josefine