Jobbat

Klockan sju ringde klockan och jag hade inga problem att gå upp idag. Det kändes kul och inte alls som att det var så längesedan som det faktiskt var som jag skulle gå till jobbet... Mycket tror jag har att göra med att det bara är två dagar i veckan, så det är ju ingen radikal förändring i livet direkt. Hela dagen kändes mycket bra måste jag säga, det är bra kollegor och en liten skola så det kommer att kännas helt ok att gå till jobbet! Och jag känner mig lycklig när jag tänker på mitt yrke-jag gillar ju det. På riktigt! 
 
Däremot är jag sjukt trött nu! Barnens farmor passade barnen när jag kom hem då vi inte riktigt fick ihop det annars, när hon åkte hem hängde jag med lilleman; planterade nya blommor på framsidan vilket visst slutade med att jag fick mig en dusch i ett mindre koncentrerat ögonblick🙈
 
Men nu hänger vi i soffan, tjejerna leker fortfarande ute med några kompisar och mina ögon svider. Det blir nog en väldigt tidig kväll, tyvärr håller nog inte barnen med mig. Sommarlov ni vet. 
 
Tur att jag är ledig till måndag nu! 
Kategori:
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Jag hoppas det kommer kännas så för mig på måndag med. Att komma hem och känna att jag kommer trivas.

Svar: Håller tummarna för att det blir så😊
Josefine

Kommentera inlägget här: