Four island tour

What a beutiful day! Snorkling med vyn akvariefiskar, turkost hav och blå himmel! Ja, som ni förstår blev kontentan, trots spf 50, en kräftröd rygg och tokrött face🌶🍅 
 
Vi lämnade över tre busar för att ta en dagstur med snorkling, grottor och lunch på vit strand med Simon och Marianne, upptäckte koh Kradan och Emerald cave tillsammans med ett gäng turistande thailändare, kineser och tyskar. 
 
Koh Kradan
 
 
 
 
 
 
Emerald Cave
Vi simmade 80 meter igenom en grotta, 20 meter av dom hade varit becksvarta utan ficklampa. Sedan kom vi ut på en liten strand och galet höga berg runtomkring! Alldeles tyst var det, stora svarta fjärilar stora som fåglar flaxade omkring därinne runt buskagen! Så coolt! 
 
 
 
Alltså vilket vatten! Och vilka stränder!!! Om man får klaga över något när man har det toppen, så gör vi faktsikt det över stranden här. Vi har bara 200 meter ner till havet, men där är det bara klippor så inte en chans att bara ta ett dopp där med barnen. Så för att komma till havet får vi packa ihop hela badväskan vilket inte var det vi hade tänkt oss. Men vi hittar säkert någon bra dagsrutin över att åka på utflykt till vita sandstränder framöver! Men då måste vi alltså ta tuk-tuken någon annanstans när vi egentligen har havet inpå knuten. 
 
När vi kom hem så pausade vi en timme innan vi gick ut och åt en avskedsmiddag för Simon och Marianne på Tex-Mex resturangen i närheten. Abbe sov så vi fick sitta still och äta allihopa tillsammans😉 Malva ville ha en solnedgångsbild till sin blogg så dom fick leka lite med solen efter maten. 
 
Jag beställde en gryta med röd curry, och om jag inte var röd innan så blev jag ännu rödare efter den🌶
 
 
Hej då S och M, ha det så bra i australien💕