Koh Lanta!

Vi har landat, vi har badat och vi har ätit på mysiga resturanger. Vi har smörjat in barn i spf 50, fått massage och åkt tuk-tuk.  Vi har njutit av solnedgång, druckit Chang och fruktsmothies, ätit ananas i mängder och hittat tillbaka från jetlaggen. Och så har vi firat Signe som fyllde fem våran andra dag här!
Grattis lilla fina älskling❤
 
Vi har varit trötta, varma, svettiga och hungriga. Vi har haft konflikter med barnen, borstat hår under skrik och diskuterat huruvida vi måste äta på restaurang igen. Vi har plåstrat skrubbsår och tröstat barn som bryter ihop över diverse saker på grund av vakna timmar nattetid. 
 
Men vi har än en gång hittat Thailand.
 
För en vecka sedan satte vi oss i bilen hemma på vår gata för att påbörja en 23 timmar lång resa. Första anhalten vara Krabi där vi checkade in på hotell för två nätter. För att bara vara. Sova och bada. Sedan tog vi taxin vidare till koh lanta där vi hyrt huset till och med 1 mars.
Hej då kompis! Hej då kalla Sverige! 
 
Vår trio på Landvetter!
Och så på Bangkoks flygplats! 
 
Bus-Abbe laddar upp!
 
Nu byter vi mot det här, frukostar på terrassen efter ett dopp i poolen! Men barnen börjar längta efter kompisar... Igår kom det en granntjej hit och ville leka, så vi hoppas att dom kan klicka! 
 
Just nu har vi mina föräldrar och ena bror med sambo här, alltså inte hos oss men i  närheten. Så vi hänger med dom, käkar mat på stränderna kvällstid och passar på att bada vid deras pool. Själv tycker jag att havet ger mig mer lycka men barnen tycker att det "sticks" så dom diggar (tyvärr) poolen mer. Vi jagar Abbe varje kväll då han visat sig vara en upptäckare av rang. Han upptäcker liksom allt just nu. Och inget vett har han heller men dessvärre ett humör i hets som visar sig vid motgång... Men han har slutat att dra till våran lilla pool hela tiden utan nöjer sig med att dra runt på terrassen en del. Tjejerna badar helst hela tiden. Heeela tiden. Och om Abbe inte är på rymmar-humör så är han på bus och flirt och Kram-humör! 
Hela gänget samlat!