Nu känns det på riktigt minsann!

 
Glömde visst att ställa in att det var idag väckarklockan skulle ringa och inte om två dagar.... Och lillbökman som hade hållt låda med sin pappa inatt han sov, och Signe hon låg som ett plåster på mig i Abbes rum, och Malva som inte kunde somna förrän alldeles försent igår hon sov hon med. Vaknade samtidigt som skolan började. 
 
Men en halvtimme senare var hon på plats...
 
Jag ska till stan idag och fixa bikini till mig och Signe, sandaler till Abbe och kortare träningsbyxor/linnen till mig. Sedan behöver vi nog provpacka lite så att allt får plats! Jag har vart inne på google earth och rekat lite i området vi har hyrt huset, kollat in lite matställen och hur långt det är från oss till lillebror och flickvän och till mina föräldrars hotell. Nu känns det verkligen på riktigt! Jag var nog tvungen att beta av jul och nyår först bara innan jag kunde gå vidare i tankarna... Nu är det bara Dannes onsdag-söndag jobb, Signes barnkalas och Abbes -/Signes födelsedagsfirande på de här nio dagarna som är kvar innan vi åker!!! 
Vårt hus! Fantastiskt! Men det enda jag ser nu är att vi måste fixa ett galler på något sätt mellan pool och altan- för det där staketet ser ju både lågt och "lätt- att -ta -sig -igenom" ut för en klättrig 1-åring🙈