Familjen Tykon åker rutschkanor

 
 
Att semestra med tre barn ihop med hela min familj, som inte har så många barn än, får mig att känna mig som om jag har en hel förskolegrupp med mig...
De ser ju så fridfulla ut på bild, men skenet bedrar😉
 
Vi var alltså på Lalandia, på Lolland, för att fira pappa som fyllt 60. Det var mamma, pappa, mina två bröder, min syster och deras respektive, jag och Danne och så våra barn och så två syskonbarn på det.  Summa summarum så var vi 15 stycken plus en stor hund!
 
Det var livat minst sagt!
 
Min lillebror leker datten med sina syskonbarn 
 
Malva och Signe på väg mot toppen på Danmarks högsta punkt...
 
Jag och Abbe i leklandet
 
Danne, Simon och Marianne badade i havet. Vi andra höll oss på torra land vi
 
Kusin Walter hade fantastiska bilar som Abbe älskade!!
 
Även på semestern behöver barnen nattas. Abbe somnade gott i vagnen i kvällssolen medan jag njöt av lugnet
 
 
Signe bar vi med oss hem då hon somnade bredvid Malva som skulle sova inne i storstugan med mormor och morfar & co
 
 
Vi har hängt i badhuset en hel del också, 3/4 dagar! Ljudvolymen var riktigt hög därinne, men man vande sig tillslut. Att vi hängde i leklandet och på klätterväggen ser ni, barnen har hoppat studsmatta, vi har grillat, gått längs havet och så har vi försökt att fota oss allihopa med då det inte är så ofta som vi ses allihopa! Klätterväggen var en storfavorit hos båda tjejerna som älskar att klättra i träd, särskilt Malva! Hon har önskat att få börja på klätterskola länge nu, vi får se om vi kan lösa det?
 
Alla våra tre är som tokar i vattnet, åker allt man får åka, hoppar och dyker och snurrar och yrar. Signe lärde sig att simma i Thailand så hon är som en delfin i vatten, så härligt för henne! Malva åker ALLT, med skräckblandad förtjusning. Abbe han hoppar rakt ut, sväljer vatten och spottar ut och tar nya tag. Passa, passa, passa. Emellanåt känns dom som tre galningar och jag tänker att det inte är kontigt att vi är trötta.
 
Så ser jag mina syskon som har ett barn. Ett barn! Sådan Jäkla Fokus just det barnet får; våra får liksom skrika lite högre för att synas. Vilket dom ju gör... Och som dom rör på sig, alla tre har väldigt mycket energi!  Så ser man syskonbebisen som självklart är på ett och samma ställe men ändå har fyra ögon på sig. Och treårings-kusinen som står vid bordet och kör sina bilar. Också på ett ställe. Våra rör sig i något konstigt, spretigt mönster lite här och var. Våra ögon slår emellanåt knut på sig själva. Inte konstigt att jag har fått brytningsfel🤣 
 
Tänk vad dom håller oss igångsatta. Våra tre illbattingar.
 
Tack pappa för en förträfflig semester! 
 
 
Lalandia får 5/5 🍦🍦🍦🍦🍦 som familjesemester! 
 
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Låter som ni har en härlig semester :). Har aldrig besökt den platsen, ser fint ut :).

Josefine:

Det var första gången för oss också! Men helt klart en barnvänlig semester😊

Kommentera inlägget här: