Skifte

Jag är liksom i en dimma, bara så trött hela tiden. Jag hoppas att solen ska kunna rätta till det. Danne har haft Abbe på nätterna sedan vi kom hem från Thailand tror jag, för om nätterna strular då drunknar min ork. Det känns som att jag har varit förkyld sedan vi kom hem. Det blev ett byte från att leva i ett ljus med värme och havsbad, massage och strandhäng till att komma hem till kyla och regn, mörker och snor. 
 
Jag har varit på möte med min chef om höstens jobb. Egentligen skulle vi ju byta av här hemma men då jag inte vågar jobba heltid än så delar vi på det, jag ska jobba 40-50% och han 60%. Han har fått ny tjänst så vi ska påbörja mån-fre liv för första gången i vårt gemensamma liv; fredagsmys och söndagsångest (?). Eller som jag väljer att se det; lättare att planera helger och att slippa ta med alla barnen vid ett barns kvällsaktiviteter. Vi påbörjar dock lugnt då ju Abbe inte börjar förskolan förrän i januari.
 
Vi har fortfarande inte hört något om skola för Signe, men vi tränar henne i att klara sig lite utan mig igen. Som att leka hos kompisarna en stund och inte alltid vara på hemmaplan med dom... Det går bättre och bättre och men det är ett "medvetet" pushande för att få henne att tuffa till sig lite!