Kalasdag

Det blev en fullspäckad dag igår som inte slutade förrens vid 23 när vi kom hem från taccomiddagen hos ett par goda vänner! Och födelsedagsbarnet var även hon uppe till 23- det vet jag inte när hon var sist då hon brukar slockna SENAST 21.30!! Men hon var väl så uppe i varv när gästerna från kalaset gått och vi berättade att vi skulle träffa Bova, Meja och Beja, så att hon gick vidare av ren kalasenergi;) Så jag hoppas att hon sover vidare en bra stund lilla skruttan, måste va alldeles slut!!! (ja, klockan är 09.04 vintertid och hon sover fortfarande;) )

Igår alltså, hade hon första virtuella kafferepet med sin farmor och farfar! Hon hällde upp kaffe i den lilla koppen så nära skärmen som möjligt, farfar han tog emot koppen som han hade hämtat på andra sidan skärmen;) Hon bjöd på sina kakor och la i socker i kopparna- haha alldeles underbart:) Sedan kom Simon och Cornelia lite tidigare än dom andra gästerna vilket var kanon då dom kunde leka lite med födelsedagsbarnet när vi dukade och fixade salladen till pajen. Och sedan droppade dom alltså in en efter en tills det blev full rulle här på kusinerna;) Bobbycaren slirade, hästen fick rida som aldrig förr, jagalek runt, runt, runt och så blev det lite ordinarie fight mellan lillstrumpan och kusin Dinah- det är ju dom två som är "små" så dom vill alltid ha samma grejer och bryter lika högljutt ihop om dom förlorar kampen... Det är inte alltid så lätt att lära sig livets spelregler;)


Öppnar paket med farmor och farfar!


Bjuder på chokladboll


och serverar mer kaffe;)

            
     Förbereder kalaset, blåser ballonger och bakar tårta:) Självklart med djurmotiv till våran lilla tjej!


Öppnar mormor och morfars paket!


Malva och lillkusinen försöker att rida båda två på hästen;)

                           
                               Lillhjärtat fick äran att "båscha" två gånger för att få en bra bild;)

 
Nästan hela kalasgänget!

            
                                                             Full fart på kusingänget!


Efter några timmar lägger sig ruset och dom börjar att koppla av lite, precis innan slutet...


Men det blev ett mycket trevligt kalas som slutade med att vi fick be gästerna dra sig hemåt då vi alltså skulle vidare- det kändes inte så bra och jag vet inte hur vi tänkte när vi tackade ja till att fortsätta kvällen på annat håll... för  vi kunde ju ana att det skulle bli stressigt och att lillstrumpan skulle vara trött... Men i vilket fall som helst så blev det ju en fortsatt trevlig kväll med mycket skratt och lite vin:) Det bästa med att gå bort efter eget kalas är att man får sätta sig på stolen och slappna av medans andra arbetar;) Så tack P och D för det:)

Idag så ska lillhjärtat få tid till att leka med alla sina nya fina grejer som hon fick igår:) Hon tyckte att det var kul att alla sjöng för henne, för hon ville nämligen att vi skulle "hung mej! hung mej:)" Vårt älskade lilltroll♥


♥Malva på sin 1-årsdag♥
(tryck på bilden så blir den större)

 
♥Våran busunge på sin 2-årsdag♥