godisgrisen firar Valborg...

Ibland tar det lite lång tid att göra ett blogginlägg om vi säger så... Men bättre sent än aldrig och detta är bara så sött så att jag ville föreviga det!
 
Barnen placerades vid lilla bordet och Signe som vaknade lagom till efterrätten sattes i sin tripp trapp vid vuxenbordet. Men med ett barnbord i sikte ställer hon sig upp och pekar ditåt, varför skulle inte hon sitta vid dom andra baren liksom?
 
 
            
                            Sitter med alla barnen och äter glass.  
 
            
Så då gäller det att passa på! Alla barnen är färdiga- Signe äter mer och mer och lite till... 
 
 
            
Godiset plockas fram. Signe är den som låter mest bland alla godissugna fågelungar med gapande munnar. Hon får en egen skål med småbitar i.
 
 
            
Ja, i slutändan är det bara hon som sitter kvar och länsar soffan på varenda bit som hamnat i gömda skrymslen....
 
 
Vi kan nog konstatera att lillpluttan var Valborgkvällens vinnare?! Men alltså, det här är så ovanligt för oss. Storasyster har ju först nu börjat att äta sådant här "på riktigt", innan har hon inte haft något intresse av det alls. Vi har kunnat äta godis och kakor, Malva har tagit lite för att spotta ut. Signe får vi verkligen gömma sådant här för då det inte finns något stopp! Malva får i regel sitt lördagsgodis när lillasyster sover middag, då den sistnämnda alltid är vaken längre än vad Malva är. Sedan har vi inget förbud för att hon är mini, men det känns inte bra alls att låta henne äta godis med färgämne i. Det är ju inte bra för någon egentligen, men en stund på lördagen får gå bra för den som är lite äldre... Och så får lillasystern passa på när det är partaj- vilket hon ju gör!