Familjeliv berg-/och dalbana

 
Malvie skulle sova i tält med grannbarnen. Lillasyster blev orolig över att sova själv, hon sover ju annars under Malvas säng så att hon får storasystertrygghet när mamman och pappan turas om att få sova ensamma.... Men inatt skulle Signe sova i sin trädkoja och jag under i sängen, vi skulle bada badkar och fylla på litens kropp med mammagos.
 
Hon fick ju bli stor sådär över en natt. Som det ju blir när det kommer en bebis till familjen. Men igår skulle vi alltså ha myskväll vi två. Men livet är ju föränderligt och ibland ändras planerna.
 
Istället kom Dannes mamma och bröder med familjer hit på pizza. Det blev kusinträff och lek och inställd tältnatt. När gästerna gick hem framåt 23 snåret så bröt storasyster ihop över att jag och lillasyster skulle sova i samma rum. Hur jag än vände och vred på en lösning så var det någon som satt med krokodiltårar på kinderna. Och att sova alla tre i samma rum var absolut ingen lösning enligt 7-åringen. När klockan är halv tolv och alla är helt slut så blir ett sådant här avslut på en annars mycket trevlig afton ganska så tråkig och energikrävande.... 
 
Mitt i allt detta så håller vi på med att ge vår halvåring vatten i flaskan några timmar nattetid. Så om nätterna har bestått av matning sedan i januari så består dom nu av ännu mera flaska och en liten som inte riktigt kommer till ro. Vi får se om det slutar som vi hoppas?!