Semester alltså!

Abbe serverar te till barnen
 
En sådan där rastlös dag.
 
Sällsynt.
 
Jag är trött så att att det kryper i kroppen. Signe och Abbe är som hund och katt och kommer inte överens långa stunder alls. Vädret är fint men molnigt. En sådan där perfekt café-dag egentligen.
 
Istället har jag städat ur kaninburen efter en död liten näbbmus som barnen sedan gått runt med i en burk... Glas har kraschats och dammsugarslangen är trasig så det här fått sopats och svabbats så att splittret är borta...
 
Midsommarafton firade vi med vänner hemma hos oss. Jordgubbstårta, sill och potatis. Som hos merparten av hushållen skulle jag tro. Instagram flödade över av midsommarlekar och blomstekransar medan vi hade tagit beslutet att skippa kransarna i år då det dels var knapert med blommor plus att dom bara är på vid fotograferingen. Som vi också skippade🙈 Men barnen var nöjda ändå- lekte ute i regnet medan vi vuxna satt under gasolvärmen ända in till natten. 
 
Borde hitta på något så att Abbe håller sig vaken idag. Han är i perioden där han är vaken till elva om han sover middag men inte orkar vara vaken hela dagen om vi hoppar över sovstunden. Så nu på eftermiddagen är han galet rastlös och gränstestande då han egentligen är trött... Kanske en vända till stranden hjälper oss?