Malva vs Ros-Marie

                      
                             v.36 (1 vecka gammal)                   Drygt 2 år gammal

Galet:) Tänk att hon har varit så liten! Dockan ser ju stor ut på bilden med en nyfödd Malva!

Bytt namn har hon oxå gjort, dockan alltså;) Jag döpte henne med stor omsorg vill jag påstå när jag var sisådär 6 år. Jag föll för namnet ROS-Marie efter att ha läst igenom alla namn som fanns i namnsdagskalendern. Med betoning på ROS (Hmmm, tänk att min dotter faktiskt fick ett blomnamn sedan!!!). Men nuförtiden går Ros-Marie under betäckningen Beja (Freja) då våra närmsta vänner fick en liten Freja i somras- och då fick ju alla dockor heta Freja efter denna lilla varelse som blev Malvas förälskelse:) Men åter till bilden- tänk att hon växt så min lilla skruttfia!!! Svårt att hänga med i det måste jag erkänna;)

Somnar själv

Det började i somras. Rätt som det var så fick inte jag längre natta Lillstrumpan, vi som varit som handen i handsken sedan hon kom;) Antagligen tyckte hon att jag svek henne när jag försvann 24 timmar i sträck och då fick det minsann bli pappa för hela slanten! Och det här med att det bara är pappa som duger vid nattning det har hållt i sig, det har gått bra om han är på jobbet eller iväg på annat- då har jag dugit fint!


                                         
                                            Mitt lilla plåster när hon var 7,5 månad gammal

Men när jag började jobba lite mer nu igen så får jag inte ens lägga henne när Danne inte är hemma... Det började förra veckan när hon visade ut mig, och faktiskt, trots min tveksamhet somnade;) Sedan har det fortsatt, säkert tre gånger efter det, så när det bara är jag och hon hemma somnar hon visst hellre själv än att det är jag som ligger på madrassen nedanför! Min envisa lilla trollunge;) Det är inte så att vi bråkar innan eller så utan det är bara att hon säger till mig att "då uut" efter god natt pussen! Thats it! Och till på köpet nu så somnar hon ju runt halv åtta för att hon är trött på ett annat vis- så helt plötsligt har vi ganska långa kvällar här!!! Att sitta i soffan en hel kväll utan en liten spelevink som härjar runt har vi inte gjort på över två år, så det känns lite nygammalt det här;) Och nu passar det ju bra när vi måste upp, för med ensamma kvällar följer ju också tidiga morgnar...


                                 
Igårkväll var det förhandling här (orkade bara inte ta värsta bråket med värsta skallebanget- och varför bråka egentligen, spelar det någon roll vilka kläder hon sover i??? Hon kommer ju inte att sova i klänning när hon är 12 ändå....) Men jag propsade på att hon skulle ha pyjamas på sig när hon skulle sova och hon gick med på det OM hon fick ha en utav sina blomklänningar över;) Kläder med blommor på är favoriterna just nu!

Hemma med värsta huvudvärken...

Det gick i tre veckor med jobb och dagis- sedan var det dags att bli sjuk, för min del! Lillstrumpan är lite, bara lite snorig, men jag har både täppt näsa, fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen och nacken...Igårkväll började jag att frysa något enormt och fick ont i hela kroppen- men så illa var det som tur var inte imorse! Men jag känner mig minsann ynklig ändå med mina krämpor:( Jag frågade lillan om hon med hade ont i huvudet och halsen, men hon hade "baja schnoor" sa hon och klappade på mitt huvud och min hals. Omtänksamma skruttungen min♥