"Abbe"

Det här med liten sjukling, det är inte så dumt iallafall. Visst, en av oss blir låst med honom väldigt mycket, och det har blivit jag då det sågas golv och borras gigantiska hål och det ska bultas igen och allmänt sådant därn't som Danne blivit duktig på som jag inte kan ett skvatt om. Så jag hänger med Abbe jag. Vi kramas och pussas och skrattar och tränar på att säga  "Abbe". Vilket går med bravur! 
 
I vanliga fall är han iväg mycket på upptäcksfärd, nu myser han in sig i min famn istället. Klappar min axel med sin tjocka lilla hand, ger mig långa, snoriga pussar med öppen mun- sådana där'a som bara en förälder uppskattar😉
 
Jag passar på att njuta, instängda på altanen eller något av tjejernas rum då det låter som en byggarbetsplats just nu. Precis i detta nuet har jag en sovandes liten plutt på magen liggandes i våran härliga "svävande säng" på altanen! Kärleken. 
 
Min yngsta lilla kärlek och jag❤
 

Teamwork

 
Har en liten snorig, hes och ytterst ynklig liten kille att ta hand om. D får slita med upprivning av golv medans vi har rivit tapeter och slipat väggar omvartannat. Igår fick jag en snilleblixt vad gäller väggar.
 
Uppbyggnad av dom alltså, men då det drog med sig flytt av kamin tyckte inte min man att det var så bra... Men vi hade fått ett större tv-rum och två nya rum men också ett väldigt mycket mindre kök. Som planen ser ut nu så kommer vi att mista arbetsrummet; och med en egenföretagare och en lärare i familjen så är ju det ändå ett ganska viktigt rum... 
 
Men jaja, vi får lösa det på något annat sätt! Och så började jag tveka på tapet VS färg. Jag har ju tänkt Vårblomma av Josef Frank men så började jag influeras av en målad vägg i olivgrönt istället. Men nu har jag bestämt mig för att jag beställer tapeten i allafall. Jag gillar ju färg och ja, jag får bestämma hur vi ska ha det hemma. Danne är inköpare, byggare och tapetseraren och jag är inredaren och målaren.
 
Teamwork! 
Olivgrönt får det bli i lilla rummet som ska byggas! 
 
Men läget nu... Gamla golvet och väggfärgen kom fram igen!
Känns som -09 när vi flyttade in😉
 
 
 

Aktiva måndagar

 
Jag hängde på mig min dryga niokilos vikt och begav mig ut i spåret för att få lite morgonpuls! Det är en förkyld liten kille som vill vara nära, och som sagt, det blir ju bra träning för mig! 
 
Signes förskolstart har gått kanon! Hon tycker att det är roligt igen och hon har släååt kontrollen på mig och Abbe. Måndagarna för tjejerna är riktigt kul, simning för den ena och lek i idrottshallen för den andra. Och så lite fys gör mig och lillebror då💪