pulkapremiären gick finfint

Hon skrattade och smakade på snön...
Jag drog Malva och Malva drog Signe!
 
 
Vinter, finns det något vackrare?? Och att Signe tyckte det var lika roligt som Malva känns bra när vi nu har ett antal månader i en vinterklädd värld! Mamma har varit här och fikat i eftermiddag, vi har myst i soffan med tända ljus och bullar. Signe har varit busan själv, lekt tittut, hämtat sin overall och stövlar som hon tydligt visade att hon skulle ha på sig. Ville hon möjligtvis ut igen? Sedan slocknade hon i mitt knä, mysbebisen.
 
Och att overallmodet är ändrat sedan -09 märks. För visst kändes det inte lika kul att klä på sin bebis den bruna som jag tyckte var så fin då, nu när alla verkar ha massvis med glada färger på overallerna i år (Tänk vad man hjärntvättas med mode-precis vad handeln vill!)?! Men det märkliga är att den är lagom till henne? Malva är ju född i slutet på oktober, så det skiljer tre månader och jag minns det som att Malva drunknade i den när hon var ett, vilket inte Signe gör. Och jag uppfattar lillasyster som en mindre variant än vad Malva var... Konstigt! 

morgonplaner

Mina två timmar sömn igår på förmiddagen ledde till att jag somnade sent. Väldigt sent. Signe sov som en stock inatt hon, så jag gick upp med henne så att jag somnar ikväll... Nu väntar jag in Danne, när han vaknar ska jag iväg en sväng till the gym! Duktiga mig;-) Hade visst snurrat till dagarna lite för mannen min jobbar visst idag med, jaja, men en liten klassiker med tacos är önskad till kvällens mys!  
 

vinterlandskap

Alldeles vitt är det här! Signe satt vid frukosten och "Ah:ade" i frågande ton vad som hänt med världen? Jag sov två timmar på förmiddagen. Välbehövligt!

Efter lek med sysslingar och musiklekis direkt på det var Malva ganska hög. Vi kom in på namnval och hur, som hon uttryckte det, pappa blev min. Spännande samtal! För undra hur hennes kille kommer att bli hennes? Jag försöker vara liberal i sådana här samtal; nämner alltid både eventuell pojkvän och flickvän. Man vet ju aldrig menar jag?! Men hennes ideal, trots mitt språk, är ju att hon ska ha en pappa till sitt barn. För det är ju hennes norm. Men, jag tänker ha öppensinnade barn utan fördomar så då gäller det att grunda bra:-)

Imorgon fredag, men nu Historieätarna, självklart med Signe sovandes i mitt knä!