En regnig fredag

Vi har plockat in en höstgren, tänder ljus och äter kokosmjölkgröt.
 
 
Jag har fått en muskelbristning över vänster skinkhalva så att jag varken kan ta på mig strumpor eller lyfta AbbeBabbe. Livet är på topp. Jag tycker lika synd om mig själv som jag tycker om Danne. Vilken lattjo fru han har just nu💃 Han får jobba heltid, handla, städa, ha lilleman på natten. Woho. Hoppas att alltihop vänder snart med hjälp av vila och hypophysis av grisens hjärna. 
 
Igår hade jag telefontid med min läkare och två timmar senare satt jag hos gynekologen på Wetterhälsan. Alla prover ser ju bra ut enligt dom så jag grät av uppgivenhet inför både farbror doktor och fru doktor. Lipade lite till för att sedan fokusera på att jag ju har fått både en "diagnos" och mediciner av alternativaren.
 
Jag måste få se ett piggare jag i horisonten- annars känns det så tröstlöst efter så här lång tid...
 
Efter lunch ska jag knata iväg i regnet, med min värkande rygg och trötta hjärna, för att se på Signe som springer höstrusket med skolan! 
Kategori:

Att få sova middag...

 
...varje dag med den här lillplutten på magen ger den bästa välmåendekänslan som finns❤
 
Signe är så inne på bokstäver nu. Från att tidigare inte ha haft särskilt mycket intresse alls så bubblar hon över av skrivlust😊 
 

Liknande inlägg

Provsvar och grismedicin

Diagnos från alternativmedicin:
 
-100----------------30--------------0---------20--------------70-----100+
 
Om ni tänker att linjen ovan är en skala på hur mycket kapacitet/energi hjärnan har så ligger de flesta människor och pendlar mellan +20➡+70 på skalan mellan 0-100 på plussidan.  Min kapacitet är just nu nere på -30 så det är inte konstigt att jag är sjukt trött. 
 
Men det har jag ju redan fattat, att jag inte är inom någon normalram alltså. Men jag vill ju veta vad det beror på! Och nu vet jag det- min hypofys fungerar inte som den ska, den signalerar inte vidare till kroppens körtlar som har hand om mina hormoner, så mitt "vakna-hormon" sänds inte ut till kroppen, kroppen stressas och sänder då ut "stress-hormoner" istället, det blir en ond cirkel av alltihop vilket leder till just hjärntrötthet. Men det finns ju alltså ett fysiskt fel! 
 
Jag har ju gått efter boken "hjärntrött" hela året där fysisk träning/kondition är nyckeln till att bli frisk igen, men min hjärna är för trött för att tillgodose den typen av träning, det tar alltså mer än det ger. Kan ju vara förklaringen till att jag är sämre igen? 
 
Så medicin från alternativen är intagen. Bl a hypofys'någonting' från grisens hjärna. Om mitt vegetarianhjärta kände sig äcklad av den ampullen imorse? Minst sagt. 
 
Svar från blodproven
Alla värden såg bra ut enligt dom.