Nu är jag en bra mamma igen:)

Nu är allt tålamod tillbaka! Vilken tur att jag inte är en sån mamma som jag blir när jag inte är riktigt bra, för jämnan. Hemmalivet blir otroligt påfrestande när man känner irritation över att allt som inte går att planera... Jag har blivit grymt irriterad på om hon inte somnar när hon brukar och jag har sett fram emot att få vila. Jag har blivit irriterad på när hon tömmer alla lådor i hela huset. Jag har blivit irriterad när hon inte äter när jag trott att hon var hungrig. Ja, tålamodet har helt enkelt inte funnits där! Stackars lillstrumpan:(

Men nu känner jag mig bara lugn och tillfreds igen:)  Och då blir ju livet mycket lättare- både för mor och dotter:)

Idag har vi fredagsstädat tillsammans (andra fredagen i rad, börjar ju nästan bli rutin). Hon har gått med en tvättsvamp och jag med en annan, när vi tömmer diskmaskinen så ger hon mig bestick som jag ska lägga i besticklådan "Dääj" säger hon stolt:)  Jag har plockat, hon har plockat ut. Jag har dammsugit, hon har stängt av dammsugare (och klappar därefter händerna för att hon är lärt sig hur man gör *ler*)  Men idag har jag tålamod, och grymt mycket kärlek♥

Lillstrumpan var väldigt kreativ idag! När diskmaskinen var tömd och stod öppen så hittade hon alla "chop sticks" i en låda och började att plocka med dom. Efter en stunds arbetande med så hade hon ställt  hur många som helst i diskmaskinen så att hela nederdelen såg ut som en igelkott:) Jag hade inte mage att plocka bort dom när hon såg det. Hon var ju så stolt över hur fint hon hade gjort;)

Imon är det dax för påfyllnad av svininfluensasprutan...Hoppas hoppas att hon slipper feber och att det inte kommer att göra ont i hennes lilla ben:(

Ha en trevlig helg! Här är jag gräsänkling då Danne jobbar sina tolvtimmarspass hela helgen...

Separationsångest

Idag mår jag i princip bra, förutom att jag mår lite illa:( Mamma var här innan med inside brus till mig, ifall det är magkatarr eller nåt??? Jag stressade ju upp mig rejält när jag började tänka jobb och att vara utan min älskade lillstrumpa hela dagarna!!!
Jag har sovit två nätter nu i gästrummet, för att se om Malva sover bättre då. Vilket hon gör. Inatt så vaknade jag dock av att hon var lite ledsen, men hon tystnade och vi somnade om igen i varsitt rum. Men sen vaknade jag en timma senare av att hon grät (trodde jag) så då fick jag lite dåligt samvete om det var så att hon vart vaken en timma inne hos Danne som ska upp o jobba... och att jag sovit som e hemma med henne, så jag gick in med mitt täcke o kudde och skulle byta av, tog en snabb vända till toan bara emellan avlämning och tillbaka för att lägga mig. Men då inser jag att hon ligger snällt där och sover! Så jag tog mitt täcke o min kudde och gick in till andra rummet igen..haha:)
Men det är nog bra för båda oss att jag sover i andra rummet ett tag, så att jag får sova gott några nätter jag med, innan jag flyttar tillbaka till "the masterbed" och min familj;)  Men för bara ett par månader sedan somnade jag ju faktiskt inte utan henne, så jag har kommit en bit på vägen i min separationsångest gentemot henne! 

Lägg märke till: JAG somnar utan HENNE;) 

Hmm, jag bidde nog lite tokig med alla mammahormoner som bara överöste mig!!! Undrar om det går över??? Undrar hur det känns att vara "en vanlig mamma"??;) Kan jag någonsin bli en "vanlig mamma"??? Vad nu en sån är;)Det började tidigt våran symbios;) så här har vi sovit
sen första natten ihop, lillstrumpan och jag♥

Synd om mig

Hmm, fick svaret på varför jag vart så urbota trött de senaste dagarna... Fick springa till toaletten och lägga mig ulkandes däröver igårkväll:( Tyckte såå synd om mig själv!!!
Pratade sjukdomar med några kompisar i veckan och då sa jag att "kräksjukan är den sjukan jag fruktar allra mest!" och så rätt jag hade... vad liten man känner sig! Efteråt började jag att feberfrossa med... packade på mig tonvis med kläder och bäddade ner mig i gästrummet under två täcken. Såg lite fram emot att få ett eget rum inatt...men hur kul va det när man vaknar en gång i timmen och antingen svettas eller fryser när det är fel på ens termostat! Sen vaknar jag tidigt av att jag mår illa och har ont i huvudet, men än så länge har jag inte behövt att ulka nåt mer iallafall!!! Och nu mår jag faktiskt lite bättre!! Hoppas bara inte Lillstrumpan behöver få det här! Hon har ju vart lite känslig de här dagarna, hon kanske inte heller mår bra??

 
           lilla jag igårkväll;)