ofrivillig springtur

Påsklovet bjuder på kompisträffar, så trevligt så! Fått in både Mora-besök och barndomvänsbesök. Dagens date blev lite extra lyx då Danne tog med sig tjejerna till stadsparken och jag blev ensam med Abbe och två vänner, kaffe och frallor. Att hinna prata utan att bli avbruten är ju rena rama lyxen! 
 
Sedan packade jag ner bebis i vagnen för en promenad, promenaden utvecklades dessvärre till en ofrivillig springtur med snöblandat regn och en ledsen Abbe då regnskyddet visst låg hemma så att regnet blåste rakt ner på honom där i vagnen...Att springa när man legat still i nio månader är lite kämpigt men vad gör man inte för att komma hem med sin bebis någon minut snabbare när det ösregnar på honom (nja, jag har ju ingen öppen vagn, men blåste in regn gjorde det...)
 
(Jag prövade att springa lite igår faktiskt, mest bara för att se hur kondisen var då jag egentligen inte får träna annat än promenader ett tag till. Jag kan konstatera att den var lika borta igår som idag, kondisen alltså😉 )
 
Imorgon är det dags för BVC, då får vi se vad som hänt med Abbes vikt då han fortfaranade inte börjat äta som vanligt efter att han var sjuk, det är tur att han har lite att ta av...
 
Att få titta på Signe när hon byggde kulbana idag var visst väldigt intressant!

Ur barnamun

Signe har fått nya skor, rosa med fransar på. Hon bestämmer sig för att det ska vara ett par jeans-shorts och ett linne till. Hon är mäkta nöjd över resultatet! Jag tjuvlyssnar på Malva och Signe.
- Malva, tycker du att jag blev snygg?
- Ja, det tycker jag. 
- Jag skulle vilja ha dom här kläderna på en date. Med en kille.
- Är du kär i någon?
- Ja det är jag.
- Vet du vad kär är?
- Ja, när man gifter sig. Men jag ska gifta mig med mamma.
- Finns det någon kille på dagis som du är kär i?
- Ja, Milton❤
 
Signe 4 år

Om att lura barn

Tänk att få tro på påskharen. Tro att det varje år skuttar förbi en hare som lämnar godis och annat till just mig. Det är väl en okej lögn va'? Jag älskar när Signe kikar ut genom fönstret på påskafton för att se om hen varit hos oss med sina stora pappersägg med presenter i. Malva hakar på och säger inget, men jag ser på henne att hon vet att det är vi. Ut springer dom i nattlinnen och stövlar och mitt hjärta svämmar över av nöjdhet när de ivrigt letar bland buskar och stenar. 
 
Varje år beger vi oss även till Bastasjön under någon av påskdagarna, en liten göl mitt i skogen i ingenmansland. Där ställer vi upp solstolarna, tänder grillen och bara slappar tillsammans, alla 17. Och det har faktiskt varit sol alla år vi varit där, säkert fem påskar på raken! Vi har då, allihop, med oss godispåsar/ägg till hela kusinligan som sprids ut i skogen. För påskharen, hen har vart där också! 
 
Lillebror han sov i vagnen hela tiden, men han var väldans glad innan vi packade bilen full med mat, godispåsar och solstolar! 
 
Delar av kusinligan, bara äldsteman och lilleman som saknas.
 
Men man kan undra vem som var mest taggad över påskharens besök😉