Måndagmorgon

Filmjölksfrukost i godan ro...
 
...till syrran dyker upp och är sugen på bus!
 
Lillebror fattar galoppen på en gång!
 
 
 
 
"Nu ser hon mig inte!"
 
Frukosten slutade med ett dopp i en alldeles lagom stor balja😉
 
 
Idag ville småsyrrorna cykla själva med sina storasyrror! 
 

Värsta mysiga familjehelgen!

En sådan där helg som alla bara var dödens trötta på. Iallafall det vuxna folket. Åtminstone jag.
 
 
 
 
Men jag gjorde träningspass 9/9 på dessa 20 dagar som var mitt mål. Det känns liksom lite extra bra då jag verkligen har fått tvinga mig. Så nu fortsätter vi på detta spår. Jag säger VI då jag schemalagt inte bara min träning utan även min mans, just nu kör vi tre gånger var per vecka men snart ska vi öka dosen till fyra gånger- plus att vi ska sockerdetoxa oss hela september månad.  Håll tummarna då detta känns SVÅRT för mig! Vi har även dragit med oss barnen på det så vi mutar dom med pengar för att slippa läskas av deras lördagsgodispåse- det krävs lite smarta drag i en stor familj 😉
 
Annars då? Jo, jag håller på med ett nytt projekt i hallen, det innebär bland annat i att få tag på ett träd så bilder kommer när jag är klar med det! Idag körde vi på lite närmiljö-besök:
 
Här fick vi klappa kaninungar, äta piroger från sydamerika och köpa ett gäng med ekologiska grönsaker!
 
Tjejerna leker skola i lekstugan så vi köpte lite tavlor med motiv av  Jenny Nyström som jag tyckte passade perfekt in, men även en söt liten gul klocka och och lite annar krimskram till lekstugan.
 
Jag känner mig grymt tillfreds med den här helgen men nu är skolväskorna packade inför morgondagen. Signe har längtat hela helgen efter att det ska vara skola igen, och så har hon idrott också vilket känns spännande. Malva är även hon helt taggad då tvärflöjten drar igång efter skolan!
 
Själv ska jag såga och sandpappra ett sideboard till hallen tillsammans med Abbe, blir spännande att se om det blir som jag tänker mig det?! 

SlapparFreeedag!

 
Lusschamponerat barn innan skolan och sovit middag med lilleman. Det sista var så välbehövligt. Det första med men det var inte lika tillfredsställande. Mötte sedan två skolbarn som var nöjda med sin första skolvecka. Den yngsta hon väckte mig imorse och var redan färdigpåklädd, igårkväll längtade hon till idag för att skolan är så rolig.  En lättnad för oss allihop - och framför allt för henne för hon trodde nämligen själv att hon skulle gråta har hon berättat för mig. 
 
Ska snart packa in barnen i bilen för att åka till Godisfabriken och sedan blir'e taccos innan vi hamnar i soffan framför Fångarna på fortet. En riktig mysig fredagskänsla på den!!!