Jag har gått och blivit flygrädd

 
Väskan är packad och finaste tjejerna är lämnade hos mina föräldrar. Jag och Danne ska nämligen till Barcelona imorgonbitti! Jag växlar mellan att tycka att det ska bli toppenkul och för att vara livrädd att planet ska största... Jag har aldrig varit flygrädd tidigare, men att göra ett sista popcornmys på altanen innan vi lämnade dom hos mamma och pappa värkte i hjärtat. Tänk om det var det sista vi såg av dom och dom av oss? Förbjudna känslor men ack så stora. Vi har ju aldrig varit ifrån dom mer än någon natt eller så, men jag hoppas att jag ska kunna njuta av vuxentid och storstad och att kunna släppa rädslan? Våra underbara små tjejer, så fantastiska på alla sätt och vis, tänk vilka känslor, känsliga sådana, man får när man blir förälder. Galet. Man blir så medveten och rädd över att man faktiskt inte är odödlig. Det är så stort, både kärleken och rädslan. Men nu ska jag försöka släppa rädslan och njuta.
 
För nu blir det bröllopsresa minsann! Och Malva och Signe, mamma och pappa älskar er till månen och tillbaka, och sedan en sväng runt universum med!!! 
 

Söndagsfeeling på lördagen

30 grader varmt, folkvimmel, segelbåtar, musik och räkbuffé. Ja, den där avslappnade utomlandskänslan som jag älskar, den var på piren igårkväll! 
Idag, klibbig värme och trötta ögon. Förmiddagen var slapp till 110 %, när Signe sov tittade Malva på paddan och jag drog på "coffe shop kanalen" på radio play och la mig på madrassen i poolen och läste bok. Ja visst kom det förbi ett duggregn-moln men jag låg kvar tills det hade dragit förbi. Tackar ödmjukast för att jag njöt då njutningen inte är lika hög nu på eftermiddagen... Passar nämligen på att röja och dammsuga när det ösregnar ute. Tjejerna har fått hjälpa till då jag bestämt hävdar att det är "vårat hus och VI vill ha fint". Alltså gör alla det dom klarar av. Även om det i det här fallet var att två- åringen dansade och röjde ut fler leksaker än hon tog till rummet... Nu, när städningen nästan är klar så fightas det lika mycket som det leks. Om inte mer.
 
Jag är glad att jag tog tillvara på lugnet innan alltså... 

sommarliv, sommarlov och hemmaliv.

 
Att varje morgon vakna till detta väder, att ta ett morgondopp innan frukost, att ta ett kvällssim i sjön innan man grillar på stranden. Det är livskvalitet! Vi har varit hemma på våran altan i många dagar nu, om man bortser från en stadsdag och tre kvällar på stranden så är det där vi har varit! Men igår höll jag på att krevera av behovet av att se folk! Lagom är bäst? Ikväll får det alltså bli ett glas vin på piren med en eller med flera vänner, folkvimmel och sorl av sommarfolket.