Energi och djupsömn!

Konstigt. Inatt trodde jag att hon var på g till att bli sjuk...var helt täppt i näsan (dock inget snor) och skulle ligga som ett litet plåster, antagligen för att försöka få bort det obehagliga?! Och igår var hon väldigt "bestämd". Allt skulle ske på hennes villkor och om det inte gjorde det så blev hon fly förbannad...vilket hon då fick bli... och det gick ju över om man lockade med något annat kul istället för att till exempel klättra på köksbänken, trycka på stereon och sånt där hon vet inte är för henne;)
Men idag då, efter den här natten som inte tillhör den bästa så är hon hur glad och busig och go som helst!! Sprang runt i köket, ut i hallen, in i tv-rummet tillbaka till köket igen och skrattade och vinkade när hon fick syn på mig:) Kastat ballong, ropat in mig i kojan för att läsa bok, haft vattenlek i duschen and so on! Och hon var inte det minsta trött när hon egentligen brukar sova, så en timme över tiden packar jag ner henne i vagnen ändå! Och det blev en lång runda innan hon tillslut somnade:)

Och nu har det hänt! Lillstrumpan har äntligen kommit till det stadiet att hon kommer in i djupsömn när hon sover!!! Vilket verkligen inte har skett här. 15,5 månader tog det tills vi fick se henne akut trött så att det inte går att hålla henne vaken! Hon slocknar och vaknar inte på hela kvällen!!! wihoo, konstig känsla det här med att bara få ligga vid tv:n en hel kväll;) Och på nätterna (för det mesta) sover hon under eget täcke- vilket oxå medför bättre sömn då hon inte blir så varm... Nu har hon ju varit täppt, men annars så har det varit bra i nästan tre veckor nu. Och det här med djupsömn är alldeles nytt, två dagar tillbaka inträffade det hela:) Men håll nu tummarna ni där ute att det inte bara är tillfälligt...

Nu ska jag ta och fylla några minisemlor från baket igår så att lillkusin och hennes mamma får ett smakprov i eftermiddag:)