Inte så tokigt iallafall

Det blev en helmysig afton tillsammans med Lillstrumpan, Dannie, melodifestivalen och popcorn tillslut:) Malva var i sitt esse, hade inte väckt henne förrens vid 20 i 3 vilket resulterar i en sen kväll, men med en glad busfia;) Hon testar just nu vad som passar i vad (mest vad fötterna kan användas till och var dom får plats), t ex så testar hon att stoppa in popcorn i pappas öra- tittar på honom med frågande min "om det ska va så?" Varför inte när man stoppar popcorn i munnen lixom??!! Hon stoppar foten i dricksglaset- kan man gå med den så?? Hon stoppar fingret i näsan- till och med båda pekfingrarna i varsin näsborre- samtidigt! Hon stoppar fötterna under mammas tröja, varmt och skönt! fötterna i popcornskålen- klassiskt Malvabus. Hon hängde glaset över ljusstaken och fick en min som sa att "wow, vad fyndig jag är!" Hon fick syn på att pappa hade byxan på halva rumpan när han satt ner- och vips åkte handen in mellan pappas skinkor;) Ja, mycket fötter och mycket skratt tillsammans med busfian blev det:) Och självklart slängde vi ett öga då och då på melodifestivalen, men lillstrumpan tryckte igång sin sköldpadda som spelar så det överröstade TV:n och hennes dans till den tog blickfånget från rutan;) Tänk vad en liten krabat kan locka uppmärksamheten till sig och vad lycklig man blir över att ha henne hos sig ♥


 
Häller vatten från flaskan till en liten burk hon hittat:)

Och idag har Danne vart och hämtat en snöslunga så att vi kunde röja upp ordentligt här utanför! Plus att han och hans pappa skottar rent garagetaket... snacka om heltidsjobb med den här vintern!! Men även om man ibland blir irriterad så är det mest vackert!!! Idag är det såå ljust ute! snön glittrar av solens strålar och hela världen är helt vit! Och så mycket snö vi har nu! Snön är nästan uppe vid fönstrerna! Trädstammarna (små nyplaterade såna) är helt täckta, vallen på altanen närmar sig två meter efter nattens snöfall, och rent allmänt så går snön upp till midjan på mig nu! vart ute och fotograferat för jag tänker att det kommer ju inte hända än på ett tag att vi har en sån här vargavinter!!!

Snart åker Dannies päron hem till Tjecko igen, så idag är det middag där med alla bröder, fruar och barn! Så ska ta och väcka Malva nu så att hon är fit for fight att röja med alla sina sju kusiner:)