Midsommarafton

Förra året försökte vi oss på midsommarfirandet i Gravsjö (smågrodorna, fika, fiskedamm, massa folk) för första gången med egen familj. Vi kom till parkeringen, tog ut våra bebisar, packade in dom i regnkläder, fällde upp paraplyerna, såg på varandra med tveksamma blickar, hoppade in i bilarna igen och åkte hem för att fortsätta firandet under tak... Det var förra året det! I år så kom vi till parkeringen, skuttade iväg till folkmassan, dansade smågrodorna, ställde oss i en kö för att åka traktor, åkte traktor, bytte bajsblöja i skogen och insåg sen att folkmassan hade nu begett sig hem... Så nästa år får vi avancera ytterliggare ett steg;)

Men midsommarfirande hade vi:) Började med knytis runt lunch med ett proppfullt bord med diverse sillburkar och andra godsaker, våra män turades om att hålla vårat nyinköpta 3,5 meters parasoll- det tålde visst inte att det blåste (haha...) men vi kanske avancerar även där till nästa år;) När vi kom tillbaka från Gravsjön så intog vi tårtan för att gå över till grill kort därefter, så mätta blev vi och trevligt hade vi:)



Malva var den ende som sov sig igenom lunchen, vilket passade henne ganska utmärkt då hon inte inte riktikgt diggar det som fanns på bordet... sedan höll hon ett glatt humör skuttandes runt stången (hon fattade poängen direkt när det började att spela, nu ska vi springa runt runt i ringen mamma, lägg till lite glada skutt på det med så har du hur man firar midsommar!)  höll utkik efter lilla L något otroligt bra och blev fantastisk glad varje gång hon fick syn på henne där i folkmassan:)  Och efter tårtan så var det hon tillsammans med lilla M som hoppade i våran fantastiskt stora pool tillsammans med tillhörande pappor! Sedan somnade hon gott runt halv tio snåret, också den ende, sedan förtär inte historien om hon oxå var den ende som vaknade glatt strax innan sexsnåret imorse... då fick oxå vi lov att vakna- dock inte lika glatt efter fyra timmars sömn... Men det ska väl gå det med;)



http://www.youtube.com/watch?v=Bn23fYnOUtM (och oteckniska jag fixar ju inte att bädda in klippet)

 



Tack för en mysig dag kära vänner! Nästa år hinner vi nog med lite fiskedamm och lottstånd med;)
#1 - - Vickan:

tack själva!!

ja, nästa år får vi se till att hinna med lite mer än en o en halv dans... ;) ett steg i taget! =)