På fågeljakt!

                                   
                                                              Titta fågel!

Vilka underbara utedagar vi har just nu, jag och lillstrumpan! Bästa tänkbara vinterväder med klarblå himmel och sol! Fågelkvitter, is som spricker och en glad Malva och en glad mamma:) Både igår och idag har vi varit ute flera timmar i sträck; Byggt snökoja i högen på altanen, grävt hål så att man kan stoppa i leksaker för att sedan trolla fram dom igen, brutit istappar, åkt rutshkana i snön men framför allt har vi varit på fågel/hundjakt! Hon kan gå hur länge som helst på gatorna här för att få se en fågel som lämnar trädet eller som äter ur fågelholkarna på trädgårdana! Vi pekar och skrattar och följer efter;) Och rätt som det är kanske man hör en hund som skäller (och mamman vet ju då vilka hus som har hundar, så självklart hittar vi dom) och då gäller det ju att leta upp dom och kika över staketet, skratta och peka och titta förundrat på dessa söta varelser också!

       
Besök i lekparken, lite svårt när det 
är så mycket snö...                              På jakt igår:)

      
Slutammat, då funkar visst nappen!      På väg in i kojan

Efter att ha varit ute i två timmar i sträck igår på eftermiddagen, i princip på jakt hela tiden, så gick vi in med rosor på kinderna för att ta ett varmt bad och tina upp oss innan det var dax för lillstrumpan att sova! Sen slocknade hon fint halv åtta alldeles utmattat med benen och armarna helt utsträckta över hela den stora tjeckokudden:)


Bilderna från fikat och mys med mormor och morfar:

 
Nästan hela fina M-gänget:)                                      Malva är o samtalar lite m några;)
                                                                              Men mamma du är väl kvar va? 
                                                            


Läser bok i kuddhavet ♥


Nu ska jag käka lite pasta och linsfärssås ute på altanen där vi ska tillbringa hela eftermiddagen är det tänkt, även mamma P och lilla M dyker upp senare:)
#1 - - Vickan:

Jag vill också sitta på altanen med er, och mamma P och lilla M.. Och min lilla L, såklart... :(



Underbara bilder! <3

#2 - - josefinkan:

Ja, det förstår jag!!! du får helt enkelt skolka från jobbet och ta o komma hit:)

#3 - - yvonne (mormors kompis):

Hej på er! Läser din blogg dåochdå...kul! Vill bara säga vilken fin bild du tagit på mormor och morfar med kärleken. Kram Yvonne

#4 - - josefine:

ja, den bilden visar hur mysigt dom har det när dom träffas:)

#5 - - Lina:

Vilka härliga dagar ni har! Vi har också haft några dagar med lite mer human värme, vilket i vår värld är kring 10 minus, haha =) Det har ju varit en ovanligt kall vinter här, 37 minus då jag körde till jobbet för någon vecka sedan. Inte kul!



Men som du säger, våren kommer fortare än man tror!