Veckan som gått


Fredagkväll så bakar Lillstrumpan och mamma alla
möjliga sorters bullar och kakor





Lördag var det kanonfintväder så då var det till att
köra runt kvarteret med den blänkande sportbilen!
Mindre kul tyckte faktiskt mamma som då bestämde
sig för att kompensera det med lite kranstillverkning;)


Söndag blev det inte några bilder... men vi hade besök av både moster Becca och gammelfarmor och gammelfarfar. Vi snackade om FASEBOK (facebok) som dom gamla visst faktikst hade lite koll på!!! och så blev det lite prat om hur skolan fungerade på 30-talet- alltid lika mysigt att lyssna på deras berättelser:) Därefter blev det en tur till kyrkogården för att tända ett ljus (en marschall så att den skulle klara regnrusket) hos lilla L´s och baby F´s storebror  G för att sedan avsluta helgen hos mina föräldrar och samtidigt få utfodra sig själv så att jag slapp laga mat när vi kom hem;) (Danne jobbade heeela helgen:( )

I övrigt har jag bestämt mig för att inte terrorisera Lillstrumpan med kameran mer, iallafall lite mindre- hon har visst tröttnat på att få posera kan man nog säga, så en lite lugnare mamma här vad gäller dokumentation alltså;) Samt ska jag försöka- försöka - att inte följa bloggar och facebook maniskt, det är en STOR uppgift för mig ska ni veta!!! "Leva här är alltså mitt nya motto;) Därav var det en vecka sedan jag uppdaterade bloggen, så lite har jag lyckats!!! Men bloggen som jag ser som dagbok till Lillfisen kommer jag att prioritera...och då är ju risken att kameran används mer än vad jag tänker;)

 
Malva var med sin pappa på pannkakslunch hos lilla M, baby E och deras pappa i onsdags. Men småtjejerna hade visst mest bråkat så papporna hade gett upp;)

 
Lillstrumpan har fått på sig förklädet för att ta hand om sin nalle- han fick både bada, gosa och ny blöja innan det var dax att sova. På torkstället!!


Hon är så kärleksfull vårat lillhjärta♥