Happy birthday to you på 7-årsdagen älskade lilla fia-lotta!

Och så vart det här fina lilltrollet hela sju år. Hon har haft födelsedags -frossa ett par dagar, spänningen tar liksom över på denna lilla donnan när något roligt ska ske. Och att fylla sju år var visst väldigt roligt! Hon är så nöjd över sin födelsedag som jag nog aldrig sett henne💖 
 
 
Det började med sång och väckning på sängen, paket och ballonger och varm choklad som glömdes bort. Discolampan som var i ena paketet bjöd till disco när alla paket var öppnade. Sedan har vi tradition sedan tre år tillbaka att hitta på något roligt tillsammans hela familjen, igår blev det bowling och hamburgekäk! 
 
 
Vi bowlade allihopa med humöret på topp, drack coca-cola och tog selfies med förra årets födelsedagspresent. Malva såg så cool ut i sin nya födelsedagsoutfit med svarta tighta jeans med skinnknän, rosa-glittrigt bälte och sin New York tröja med en glittrig hund på. Som en typisk 7-åring.
 
Efter bowlingen åkte vi vidare till Bada Bing Burger, en hamburgerrestaurang som öppnats i "vårt gamla hus" i stan. Vi bodde på 7e våningen med Vättern utsikt i det huset när Malva var ett litet knyte i magen. Men nu var det 7-årsdagen som firades där.
 
 
Sedan var det bara hem och städa, handla och pynta för oss vuxna och lek med barnen på gatan för Malva och Signe. Vi hade bestämt oss för att göra det "enkelt" för oss. Så för att slippa ta in extra bord för alla 20 barn så blev det picknick på köksgolvet med lakan och småbord, paketöppning först och sedan fika. För att sedan när kalashumöret hamnat på topp gå ut och leka och grilla över öppen eld.
 
Discolampa, tända ljus och spindelväv vid paketöppnarplatsen. Och så kuslig musik som strålade högt ur högtalarna för att höja stämningen på Halloween-temat.
 
 Blodiga händer på fönsterna...
 
 Gravstenar ute i trädgården. Vi hade marschaller på marken och ljuslyktor upphängda i träden.
 
Dukning pågår innan alla kompisar kommer. Även här var det spindelväv med spindlar i, skrattande häxor och massa tända ljus!
 
 Alla i väntan på fikat!
 
Glassbomb på långpanna! Inget hemmabakat, inget spöklikt men väldigt nöjda barn ändå😉 
 
Efter att ha lekt Sardinburken och limbo i mörkret så blev det korvgrillning över öppen eld. Vi hade vart ute i skogen tidigare i veckan för att hämta 23 pinnar som täljts till grillspett...
 
Eldarna förgyllde utomhustillvaron ganska så rejält! 
 
Pricken över i:et var att Malvas bästa dagiskompis som flyttade i somras kom som en överraskningsgäst ☺ Hon klev in genom dörren med en grön mask för ansiktet för att sedan avslöja sin tillvaro några minuter senare. Sedan dess har dom lekt, fnissat och myst tillsammans, med öppehåll för att sova på olika håll. Men hon var kvar länge igårkväll för att dyka upp här igen när Malva åt frukost. Så nu pysslar dom i köket med presenterna tillsammans. 
 
Vi hade en såå nöjd liten tjej här igår och imorse när hon vaknade,  så himla härligt att se. Sju år nu alltså😊 
 
Häxan och katten innan partyt💕