Abbe tio månader

 
Igår var den här lille filuren tio månader❤ 
 
Att våran Abbe-gos närmar sig året märks både utseendemässigt och på bus-andan. Han är otroligt medveten och vill gärna få oss att skratta. Han tokar sig ofta och dras själv till situationer med lek, bus och skratt! Han har tagit sina första steg, men är lite för bekväm i krypandet så när vi ställer honom upp så går han ner till krypet i 9 av 10 fall.  Men emellanåt bjussar han oss på 5-10 steg minsann! Han ställer sig upp själv utan att hålla i något, sitter på huk, kryper upp för trappor, upp på bordet, upp för storasysters lutande stege till Trädkojan. Han är alltså inte mycket still och det är mycket passande just nu!
 
Han har fått en söt liten lock över vänstra örat och en i nacken. Ja, håret har tagit fart helt enkelt😊
 
Han härmar mycket prat och får ofta till rätt melodi i våra uttryck. Han kan säga mamma, pappa, dä(r), vovvov, (h)ej, nä. När han letar efter oss och hittar oss så utbrister han ett förvånat men glatt "Dä?!!!"  , som att typ "men där är ni ju!" 
 
Han vinkar och klappar händerna, pekar på saker han vill ha, äter med pipincett-grepp och älskar att klotter-rita och att hoppa i hoppgungan. Han slår undan våra händer om han inte vill ha mer mat, skakar på huvudet febrilt gör han samtidigt så det går inte att missta sig på att han inte är hungrig eller bara inte vill ha just det som serveras. Han blir riktigt arg och besviken om han inte får något han tänkt sig, bryter då ihop med böjd nacke och höga krokodiltårar. Om vi försöker tysta med nappen så kastar han iväg den! Han är i stort sätt omöjlig att byta blöja på just nu, krumbuktar sig, ställer sig, vrider och vänder på sig. Ja, ett litet gissel alltså.... 
 
Våran starka lillbebis♥
 
Sover två gånger per dag, en längre på förmiddagen och sedan en då vi väcker honom efter en halvtimme på eftermiddagen. Får en flaska välling runt 23 på kvällen och äter oftast nästa gång vid 07-tiden. Ibland runt 03-05. Sover för det mesta bra nu men kan ha någon vakentimme då och då. 
 
Abbe är en otroligt kärvänlig liten kille. Han delar ut kramar till allt och alla, det finns knappt något blygt alls! Han vill gärna vara hos våra manliga vänner, kryper snabbt till dom och sträcker upp armarna. Han älskar att busa med sina systrar, om han hör dom skratta någonstans så är han snabbt där😂 
 
Just nu väger du 10.3 kg och är 74 cm!
♥ Här med en av sina favoriter ♥