Nya lösningar i rummen!

Nu väntar vi bara på dörren in till nya rummet så att vi kan göra dörröppningen klar. Men annars har vi nu fått luftvärmepumpen installerad över ytterdörren och då kunnat måla klart nya rummet och tapetserat ena väggen med min "fynd-rulle" för 50 spänn! Den räckte inte riktigt till hela väggen så jag gjorde en egen lösning för att "binda ihop" färgerna mer.
 
 Steg 1, 2 och 3. Mittenbilden är mest rättvis i färgton!
 
Vi kunde nu också flytta 120 sängen från Signes rum in till nya, Signe ville ha sin sovplats i Trädkojan  och istället ha skrivbordet som stått ute i korridoren/hallen under sitt loft. 
 
 Så från detta...
 
...till detta!
 ska bara fixa färdigt staketet så att hon inte trillar ut...
 
Malva fick nu sitt rum i fred igen vilket hon längtat efter- för att få tillbaka sin mysiga koja under sitt loft där hon kan hänga med vänner eller läsa bok, se på film, koppla av. Hon vill ha ett tyg som ska sättas upp med så att hon kan dra för och en skön madrass att sitta på! 
Och extra rummet, som i slutändan fick bli ett allt-i-allo-rum, får ha madrassen direkt på golvet så att Abbe kan sova middag där utan att trilla ner på golvet. Han vaknar om vi lägger ner honom i spjälsängen just nu och det är inte alltid jag lägger honom i vagnen för att sova ute heller...  Men jag tycker även om att ha en madrass att hänga på, läsa blcker med barnen och allmänt mysa utan att vara rädd att bebisen i huset kan trilla ner!
Sovstund a' la Abbe❤
 
Nu har jag bara det roliga kvar- att göra rummet mysigt med vimplar, lampor, tyg/sänghimmel med ljusslinga i/bakom och tavlor samt tavellister till barnböcker! Skrivbordet ska stå kvar i ena ändan, men vi måste få upp skrivaren och annat på väggen, sådant som är roligt att trycka på med små nyfikna fingrar! 
 
En ostädad verklighet, mellisdags för barn hemkomna från skolan med varsin kompis. 
Vy från köket in mot nya rummet. Bänken längst ner ska få sig en bänkskiva av brädor-målat i gult! ... och så ska vi försöka hålla det fritt från saker som inte ska vara där!!!