Lillebror

Finaste lillebror❤
 
 
Nä, vet ni vad, han är ingen skrikig unge i sig själv❤ Han råkar bara vara nummet tre i en aktiv syskonskara. Och är man nummer tre så åker man även på det roliga i att det är många fler barn här, man får krama om många "systrar" när de kommer, lika glad och kärleksfull varje gång är han.  Men lika roligt som det är är det också väldigt frustrerande då alla springer in och ut, använder roliga saker som man stoppas från att använda själv. Så många skrik blir det. 
 
De sista dagarna här nu har vi bara varit familjen; alltså inte massa spring in och ut som det blir när tjejerna leker. Och gissa då? Jo då är det en mycket lugnare liten kille vi har att göra med. En som grejar och leker i den mån det går när man inte måste fightas om allting med sin 5-åriga syrra. För de är varandras värsta bästa kompisar. Ler och långhalm. För visst, jädrar vad det skriks emellan de där två, men det är ju självklart inte så att Abbe i sig är en skrikig unge, mer att omständigheterna runt omkring honom är såå olikt mot när man bara har ett barn❤ 
 
Nu ska vi dra på oss regnkläderna för att grilla lunch ute i skogen med några kompisar, sedan kommer det en liten nattgäst hit. Signe har städat rummet för att hon ska känna sig extra välkommen, hon har frågat vad som önskas till frukost och hon är så peppad!!! 
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Mysigt det låter :). Sen roligt också att grilla :D

Svar: Ja, grill i skog är alltid lika trevligt😊
Josefine