Föräldradagarna kommer att sina under året...

Idag är det bara jag och lilleman här hemma. Tjejerna hängde med hem till mina föräldrar igårkväll för en natt där och Danne är på jobbet. Så lugnt och tyst det är med bara en liten parvel. Så annorlunda mot att ha två små tjattermajor också! 
 
Vi har fyllt i föräldradagar på Abbe fram till midsommar. Fem dagar i veckan från att han fyller ett år om exakt två veckor! Dagarna ryker ju supersnabbt... Med dom andra två har vi haft vårdnadsbidrag deras andra levnadsår, på så sätt har vi kunnat ha dom hemma till att dom var drygt två, plus att vi då haft många dagar kvar! Nu finns inte den möjligheten kvar så att ha honom hemma tills han är två gör att vi knappt kommer att ha några dagar över. Jag kan bli lite irriterad över att vi som familj inte får bestämma över hur vi vill plocka dagarna, visst Sverige har det jättebra med så här många föräldradagar, men jag skulle ändå vilja ha möjligheten att lägga upp det utifrån vad vi klarar av och vad som passar oss! 
 
Finklädd dagen till ära då både pappa och farmor fyller år!
 
Signe hade haft feber inatt sa mamma, antagligen för att hon tog femårssprutan igår för idag var hon pigg igen. Hon mätte till 110 cm igår så nu får hon åka slänggungorna och berg-/och dalbanan på Liseberg minsann!